Vroeger wouden mijn broer en ik een auto met afstandsbediening. Maar wel met zonder draad. Nu kan ik eindelijk compenseren voor het niet hebben van coole radiografische gadgets toen ik nog een kind was. Ik ben nog steeds een kind maar nu eentje met geld. Dus vierwielers heb ik overgeslagen. Ik ben meteen met heli's begonnen zonder wielen. En toen vliegtuigjes met eventueel wielen.
Want zeg nu zelf ... zo'n aftandse auto op afstand is toch niks vergeleken met state-of-the-art radiografische helicoptertjes,vliegtuigen, quadcopers en hexacopters? Al dan niet met zonder wel een camera.

Herfst in Canada

Door Kain_niaK op vrijdag 6 oktober 2017 12:16 - Reacties (10)
Categorie: Afstandsbediening met zonder draad, Views: 2.129Soms zijn de videogoden jou gezind, mijn actie camera doet het normaal niet zo goed met weinig licht maar die dag (ongeveer een maand geleden, nu ligt er al weer sneeuw) kwam het licht er mooi door in de opname.

Check vooral even https://youtu.be/hcLO22bXzPU?t=291 daar vond ik het licht het mooiste. En ook op
https://youtu.be/hcLO22bXzPU?t=307 die mooie gouden bomen! :P


offtopic:
Als jullie je afvragen waarom die Kain nu opeens gigantisch veel blogposts aan het aanmaken is, wel dat zit zo. Ik heb sinds kort weer een eigen internetverbingen. Ik worstel namelijk met een internetverslaving (en andere mensen worselen soms ook met mijn internet verslaving als ik weer eens onzin loop te posten). Nu heeft er mij dus iemand een gratis internet verbinding aangeboden (t'is de duivel! :+ ) en daar kon ik geen nee tegen zeggen. ;(

Kinderen altijd het beste publiek.

Door Kain_niaK op dinsdag 19 september 2017 03:18 - Reacties (4)
Categorie: Afstandsbediening met zonder draad, Views: 2.651Hoe babyvliegtuigjes leren vliegen.

Door Kain_niaK op vrijdag 25 augustus 2017 02:18 - Reacties (2)
Categorie: Afstandsbediening met zonder draad, Views: 2.194

Cam op kleiner vliegtuigje achter groter vliegtuigje.

Door Kain_niaK op vrijdag 25 augustus 2017 01:15 - Reacties (0)
Categorie: Afstandsbediening met zonder draad, Views: 394

Met crash landing op het einde, maar het staat leuk op video en ik heb alleen maar de propeller gebroken dus ik vind helemaal mooi.

(als jij het ook mooi vind up vote het ff op reddit )
En het andere perspectief van de camera die naar achtere filmde.Crash viel nog mee, alleen de propeller gebroken (3 dollar voor een andere)

Reden van de crash was dat ik niet door had dat een switch op mijn controller verkeerd stond en ik maar 70% controle had in plaats van 100%. Het kleine vliegtuigje daarachter trekt het grote vliegtuigje een beetje in alle richtingen wanneer het zo aan het spinnen is. De reden dat ik meteen probeerde te landen was dat ik niet voelde dat ik genoeg controle had, maar met de switch in de juiste positie was het doenbaar geweest. Dit was de 4 de vlucht, de eerste twee vluchten met de switch op de juiste positie had ik geen problemen en de eerste vlucht was zelf stabiel.

Groot vliegtuigje is een Parkzone Sport Cub S2

Klein vliegtuigje is een compleet kapotte Parkzone Polecat.

Controller: Spektrum Dx6i

Cameras: Twee mobius action cams, eentje met een normale lens en eentje met een groothoek lens (fish eye distortion)


Daarnet voor had ik ook al een vlucht gemaakt met een betere landing.En het ander perspectief

Modelvliegen met een vlag achter het vliegtuig

Door Kain_niaK op zaterdag 29 juli 2017 20:44 - Reacties (6)
Categorie: Afstandsbediening met zonder draad, Views: 3.608

Paar weken geleden was de jaarlijkse Red Deer Parade.
Dacht dat het wel leuk zou zijn om een Canadeze vlag achter mijn vliegtuigje te binden en wat rondjes te vliegen. Vliegtijd word wel gehalveert door de "drag" van de vlag.

Een dezer dagen ga ik toch eens een wat grotere quadcopter kopen zodat ik stil kan blijven hangen tijdens het filmen.

Enjoy
In het volgende filmpje heb ik een kleiner vliegtuigje achter mijn vliegtuigje hangen en daar een camera in gestopt. Dat geeft een erg leuk resultaat.