Vroeger wouden mijn broer en ik een auto met afstandsbediening. Maar wel met zonder draad. Nu kan ik eindelijk compenseren voor het niet hebben van coole radiografische gadgets toen ik nog een kind was. Ik ben nog steeds een kind maar nu eentje met geld. Dus vierwielers heb ik overgeslagen. Ik ben meteen met heli's begonnen zonder wielen. En toen vliegtuigjes met eventueel wielen.
Want zeg nu zelf ... zo'n aftandse auto op afstand is toch niks vergeleken met state-of-the-art radiografische helicoptertjes,vliegtuigen, quadcopers en hexacopters? Al dan niet met zonder wel een camera.

Mijn drone is liev

Door Kain_niaK op maandag 11 mei 2015 23:16 - Reacties (24)
Categorie: Afstandsbediening met zonder draad, Views: 6.365

Paps en mams mijn vliegtuigje laten zien.

Door Kain_niaK op zondag 12 april 2015 09:52 - Reacties (14)
Categorie: Afstandsbediening met zonder draad, Views: 6.370

Twee weken bij mij op vakantie in Canada.
Had ze al bijna twee jaar niet gezien.

Tip: Geluid zachter zetten zodra de propeller volle kracht gaat!Maandag de bergen in en twee dagen skiŽn bij Banff. Heerlijk. :)

Never go full retard!

Door Kain_niaK op woensdag 6 augustus 2014 18:23 - Reacties (5)
Categorie: Afstandsbediening met zonder draad, Views: 1.629

Half retard
http://i.imgur.com/JOLS3Gjl.jpg

Full retard
http://i.imgur.com/7feBtVUl.jpg

The retard is strong in this one ...

Drone & Vogels

Door Kain_niaK op dinsdag 5 augustus 2014 04:37 - Reacties (1)
Categorie: Afstandsbediening met zonder draad, Views: 1.981

En Koeien en Canada en Kain_niaK het zit er allemaal in.

Enjoy zeg ik altijd! Enjoy.
Edit: Oh ja die vogels moesten eventjes veilig door het luchtruim van de boerderij dus ik heb ze eventjes begeleid. Je weet wel in verband met haviken, valken en af en toe de buurman uit OekraÔne met zijn buks.

Drone met Camera - Canada - Vier

Door Kain_niaK op zaterdag 2 augustus 2014 01:12 - Reacties (0)
Categorie: Afstandsbediening met zonder draad, Views: 865

Vlucht nummero vier. Daarna post ik nog video drie, die nog altijd niet klaar met uploaden is. En dan nog twee van op een andere locatie. Eentje bij een andere boer en de laatste in een park in Red Deer waar je opstijgt met 2 kinderen naast je en land met 10 kinderen naast je. En dan ga ik maar eens een goede video-editor downloaden om wat betere video's te maken met een muziekje hier en daar. Allemaal veel werk dus het zal wel een paar maandjes duren.EDIT: Oh ja, ik denk dat ik perrongeluk een youtube-editor filter op mijn video heb toegepast. Is het erg lelijk of bevalt deze kleuring wel? Ik kan het niet ongedaan maken zonder het origineel te uploaden maar dat duurt dus 6 uur met onze upload snelheid.