Bitcoin is niet het geld van het internet, het is het internet van geld - Andreas Antonopoulos

Bitcoin prijs -80% ??? (30 dagen)

Door Kain_niaK op dinsdag 6 februari 2018 03:49 - Reacties (6)
Categorie: Cryptografisch geld, Views: 5.983

Zal mijn voorspelling van november 2017 uitkomen?
Kain_niaK en de output van zijn kop: Bitcoin prijs (en andere crypto ook) gaa...
Alle crypto naar -80% ??
Het ziet er wel naar uit.
https://i.imgur.com/L7Krr4Yl.png
Maar de kans is groot dat er nog een aantal oplevingen komen.
Dat Bitcoin dus opeens in een dag +20% doet en dan over twee weken weer zakt en dan opeens nog eens +30% doet. Dit zorgt er voor dat veel traders hun short posities geliquideerd worden.
Ook is Tether nog altijd op kraken ongeveer 1 USD waar. Alhoewel het volume van Tether daar erg laag is. Wanneer Tether er uit knalt is het goed mogelijk om een soort van MtGox 2.0 te hebben.
Dit wil zeggen dat er veel exchanges offline gaan en nooit meer online komen.

Maar goed we zullen zien . Iedereen die een beetje kritisch en nuchter kon nadenken zag ook wel dat de zogenaamde market cap van alle crypto samen. Dat die van 17 Billion naar ongeveer 600 Billion ging dit jaar. Dat is natuurlijk onzin.

De meeste crypto bieden helemaal niks van waarde aan. De uitzonderingen zijn Ethereum, Bitcoin Core, Bitcoin Cash, Dogecoin, Litecoin, Monero en misschien nog wat andere zoals Steemit.

Ethereum heeft nog weinig te bieden maar er word heel erg veel opgebouwd en het kan zijn dat er een APP komt die echt iets te bieden heeft. Bitcoin Core is hard dood aan het gaan, maar zolang de transacties per dag onder de 300 000 blijven is het op zich nog nuttig te gebruiken. Bitcoin Cash ziet de meeste groei en adoptie ook al is dat nog piepklein. Litecoin heeft een tijdje nut gehad om coins van exchanges naar exchanges te sturen. Maar Litecoin zal het uiteindelijk niet overleven. Dogecoin heeft een hele sterke community die de coin wel in leven houd.

Wat valt er verder nog te zeggen? Dat we nog nooit een significantie drop in hash rate hebben gezien maar die zit er wel aan de komen? BTC Onder de 2000 USD met nog maar iets van 200 000tx per dag word minen een stuk minder aantrekkelijk en zullen alleen de meest efficiŽnte miners overblijven. Het is ook goed mogelijk dat de eerste plaats positie van Bitcoin uiteindelijk weg valt.

Laten we dit schrijfsel afsluiten met dit plaatje.

https://i.imgur.com/eg6dVjml.jpg

We zitten in de fear fase. En ja het is inderdaad mogelijk dat over 5 jaar de prijs weer op 15 000 USD is. En nou maar afwachten en zien op ik echt een "profeet" ben. En dat bedoel ik als grapje. Want de crypto markt is een erg voorspelbare markt omdat er zoveel gemanipuleerd word. Er zijn nu heel erg veel slachtoffers en hun verhalen zul je de komend 3 maanden wel horen. Bijna iedereen in Canada bijvoorbeeld. Die zijn de laatste 3 maanden ingestapt op hele hoge prijzen. Sommige zijn slim genoeg geweest om regelmatig hun inzet veilig te zetten op een fiat bank rekeningen en alleen maar verder te spelen met hun winst. Maar lang niet iedereen.

En op internet werd iedereen opeens crypto knettergek. En allemaal maar roepen dat iedereen rijk word en welke crypto nu het beste is.En dit is een shitcoin en bla bla bla.

Bitcoin is geen scam, want dat is gewoon technologie die niet goed of fout is. Maar het hele gebeuren erom heen was in ieder geval de laatste 3 maanden gewoon een speculatieve bubble.
Maar dat geeft niks. Tulpen bestaan immers nog altijd en er zal altijd wel een of andere crypto zijn die het gewoon "doet".

Enfin, just my two Satoshsi.

Na 15 jaar verdien ik eindelijk geld met mijn muziek.

Door Kain_niaK op zondag 4 februari 2018 06:58 - Reacties (9)
Categorie: Cryptografisch geld, Views: 3.497

Nu ja geld. Geld in de vorm van Bitcoin Cash. Maar het begin is er!
Yours.org is een social media website die draait op Bitcoin Cash.
Het kost 25 cent (in BCH) om iets te plaatsen. Nu zou je denken .... dat is toch knettergek.
Social media waar het je een kwartje kost om iets te plaatsen?
Maar het werk echt!
http://i.imgur.com/fDK4HBzl.png
Zie ook mijn video voor meer uitleg hoe het allemaal werkt en wat er mogelijk mee is.

Op mijn Yours.org profiel pagina kun je zien wat ik allemaal verdient heb met mijn muziek en andere orginal content.
Ik koop zelf ook af en toe content van andere creators.
Ik verdien als straat muzikant al muziek in de zomer hier in Canada maar heb geen inkomen van mijn muziek in de winter (koude winters hier, brrrr)

Dus dit doet me allemaal erg goed.
En ik maak nu ook kleine stukjes muziek van 1 minuut lang voor Bitcoin Cash.
Ik heb momenteel 5 x een stukje van 1 minuut voor elke stukje Bitcoin Cash ter waarde van 10 USD.

Dit is de aller beste motivatie voor elke artiest, dat je voor je werk een beloning krijgt. Het valideert je en geeft je een gevoel van eigenwaarde. En dat is heel erg belangrijk voor elke mens.

En nu wat minder op het internet mijn tijd verdoen, en wat meer muziek maken! Ik moet wel weer helemaal overnieuw beginnen met het opbouwen van een DAW door die stomme psychoses (dan geef ik mijn spullen weg of vernietig ik ze). Maar dat komt wel goed.

Ik weet dat er veel mensen zijn die mijn profiel en levensverhaal hier op Tweakers een beetje volgen. Dus ik dacht, laat ik eens goed nieuws delen.

Dus je zult zien dat ik in 2018 langzaam maar zeker de fundamenten ga kunnen leggen voor het fulltime geld verdienen met mij eigen muziek + de Bitcoin Cash movement lokaal hier in Red Deer.

:)

Tom Cruise over Bitcointology

Door Kain_niaK op zondag 28 januari 2018 06:01 - Reacties (9)
Categorie: Cryptografisch geld, Views: 2.822Op reddit --> https://www.reddit.com/r/...uise_about_bitcointology/
Originele Tom Cruise Scientology video.
Script door /u/Kain_niaK
Gif gemaakt door /u/fixthetracking

Dit was een job die ik heb uitbesteed door middel van /r/BCHBazaar


/u/fixthetracking heeft daar 30 USD voor gekregen.
Ik had het zelf kunnen doen maar ik creŽer graag Bitcoin Cash jobs. Zo krijg je natuurlijk een echte Bitcoin Cash economie en dat is handig want dan hoef je minder en minder je Bitcoin Cash te verkopen voor fiat.

So Franky, what do you know about Bitcoin? part 2

Door Kain_niaK op zondag 21 januari 2018 10:34 - Reacties (3)
Categorie: Cryptografisch geld, Views: 2.081Er komt nog veel meer.