Bitcoin moet gebruikt worden als geld, of het zal falen. Maar hoe verkoop je de eerste telefoon?

Ik ben rijk nu.

Door Kain_niaK op zaterdag 24 augustus 2019 19:36 - Reacties (1)
Categorie: Cryptografisch geld, Views: 751

Nu dat ik geen arme sloeber meer ben door de succesvolle lancering van onze spice token (de market cap is momenteel 800 000 euro) heb ik toch maar eventjes een mooi pakje laten maken. De kleren maken de man.
https://i.imgur.com/1yvBvexl.jpg
Een lambo zit er voorlopelijk nog niet in, dan moet ik veel te veel spice op de markt dumpen en daar schiet niemand iets mee op. Wel een nieuwe elektrische fiets gekocht. En wat upgrades voor mijn plantenkas.
https://i.imgur.com/1tyohb8l.jpg
Ook nog eventjes af en toe een dikke OTC trade doen met een DOGE trader.
https://i.imgur.com/gWgOnXgl.jpg

Ik heb echt mijn tijd zitten verdoen met het traden van coins al die jaren. Je kunt ze beter zelf verzinnen en dan verkopen, daar word je een stuk sneller rijk van.

Wil je ook spice? We hebben een faucet, die geeft tussen de 0 en de 1000 spice weg per 24 uur. En wie mij een DM met een SLP adres stuurt krijgt van mij ook 1000 spice.

Nou doei.
https://i.imgur.com/bIqp9Zel.jpg

Alt season en BCH

Door Kain_niaK op woensdag 14 augustus 2019 09:40 - Reacties (14)
Categorie: Cryptografisch geld, Views: 1.804

Het ziet er naar uit dat twee jaar na de BTC/BCH fork dat alle investeerders die BTC over BCH kozen hun BTC hebben ingewisselt nu. Ik denk dat de bodem BTC/BCH ratio bereikt is.


https://i.imgur.com/HFdU7Uzl.png


En ook dat er een stevige kans is dat BCH alt season gaat leiden. Ripple en litecoin bieden nauwelijks niks extra aan tov Bitcoin. Ripple is veel te centraal en alle miljarden ripples zijn nooit gemined geweest. Charlie Lee zegt dat Litecoin ontwikkeling is bijna volledig dood is, litecoin is niks meer dan een pure close van Bitcoin die niks anders doen dan Bitcoin code overneemt, zonder te innoveren.

Dan heb je nog Ethereum die wel innoveert en dingen aanbied die Bitcoin niet aanbied. ECR-20 tokens doen het veel en veel beter dan Omni tokens met uitzondering van Tether natuurlijk. Tether is momenteel ook aan het verhuizen, weg van Omni omdat het gevaar bestaat dat wanneer er weer rond de 400 000 tx per dag gedaan worden Tether transacties ook onbetaalbaar worden, (elke Tether actie is een tx op de Bitcoin blockchain en daar moet een fee voor betaald worden)

Bitcoin Cash heeft wel innoveert. Er word steeds meer overgenomen code van Bitcoin Core vervangen, (veel van die code is trouwens ook door mensen geschreven die nu voor Bitcoin Cash code), CTOR is actief. Mempool validatie draait nu op code die parallel kan lopen. Bitcoin Cash blokken kunnen gebruik maken van een 100 op 1 compressie waar Bitcoin Core nauwelijks 2 op 1 haalt. Cashshuffle is een beter werkende versie van coinjoin, maar coinjoin is niet te betalen op BTC. Een centrale mixer gebruiken is goedkoper dan coinjoin met alle risico's van dien. Cashfushion is het volgende wat er zit aan te komen om de privacy voor Bitcoin Cash gebruikers groot te maken.

De SLP tokens zijn net flink van start gegaan met mijn spice token en de honest stable coin die het momenteel het beste doen. Mocht er een dikke bullrun komen waar mensen weer flink veel tokens gaan komen dan is de kans groter dat men SLP tokens koopt dan OMNI tokens. En ook Ethereum tokens kunnen erg duur worden mocht Ethereum weer meer dan een miljoen tx per dag gaan doen.

De eerste games die gebruik maken van SLP tokens zitten er ook aan te komen. Check dees. Realmx.

Dat is een game waar de game assets SLP tokens zijn. Dat wil dus zeggen dat het mogelijk is om een soort van world of warcraft te maken waar je loot op de Bitcoin Cash chain staat en je dus volledig eigenaar bent van je loot. Je kunt je loot dan naar je eigen wallet sturen door een SLP transactie te maken. En dus ook je loot decentraal gaan verhandelen. Dat heeft wel voordelen tegenover een centraal systeem. Geeft spelers veel meer controle en de ontwikkelaar van de game iets minder.

Games die SLP tokens gaan gebruiken kunnen een zekerheid aanbieden dat de prijs voor het sturen van zo een token niet afhangt van hoeveel mensen het systeem gebruiken. Ethereum en Bitcoin Core hebben al laten zien dat ze dat NIET kunnen. Dat maakt in de toekomst wel een verschil. Een cryptokitties scenario op Bitcoin Cash kan niet gebeuren. 8 million tx per dag is momenteel al mogelijk zonder verdere centralisatie (dat heeft de schalingstest van een jaar geleden al laten zien) en alles is bijna klaar om dat nog verder te vermeerderen.

(orphan rates hangen af van de delay tussen een gevonde blok en wanneer de andere miners dit blok krijgen. De formule is 1 - e-t/600 waar t de gemiddelde propagatie tijd is in seconden)

Mocht Bitcoin Cash een growspurt in tx zien de komenden jaren dan komt er natuurlijk ook meer geld beschikbaar voor devs en zul je meer devs hebben die helpen om verder te schalen. Met CTOR actief is de weg klaar naar blokken van 100 MB die maar 1 MB aan data verbruiken op het netwerk. Dit maakt 40 miljoen tx per dag mogelijk zonder verdere centralisatie. Zelfs bij het aller optimistische groei scenario is 40 miljoen tx per dag echt wel goed voor de komende 7 jaar, waarschijnlijk zelfs 10 jaar. 40 miljoen tx laat het 10 miljoen mensen toe om elke dag de Bitcoin Cash blockchain 4 keer te gebruiken. Zoiets is onmogelijk bij Bitcoin Core, tenzij deze regels worden aangepast in de code


code:
1
2
3
4
5
6
7
8
-static const unsigned int MAX_BLOCK_SIZE = 1000000;
+static const unsigned int TX_PER_MINUTE = 1400;
+static const unsigned int TX_AVG_SIZE_GUESS = 256;
+static const unsigned int MAX_BLOCK_SIZE =
+   TX_PER_MINUTE * TX_AVG_SIZE_GUESS * 10 * 2;
 static const unsigned int MAX_BLOCK_SIZE_GEN = MAX_BLOCK_SIZE/2;
 static const int MAX_BLOCK_SIGOPS = MAX_BLOCK_SIZE/50;
 static const int64 COIN = 100000000;Deze regel maakt het gewoon onmogelijk voor Bitcoin gebruik om te groeien, omdat miners niet elke tx meer in een block kunnen stoppen en dus de tx kiezen met de hoogste fees. (want meer winst) Dit zorgt ervoor dat gebruikers tegen elkaar moeten gaan opbieden. En omdat je niet weet welk bod een andere gebruiker in de toekomst maakt (5% van de tijd duurt het een uur voor een Bitcoin block ipv 10 minuten) weet je ook niet hoe hoog je eigen bod moet zijn. Dit zorgt voor veel onzekerheid. De ene dag is de fee 1 cent, de andere dag een euro.

Kun je voorstellen dat mensen alleen op zondag hun boodschappen doen, omdat het anders te duur is om je betaalkaart te gebruiken?

Spice

Door Kain_niaK op donderdag 1 augustus 2019 12:54 - Reacties (7)
Categorie: Cryptografisch geld, Views: 816

Hoi, na mijn avontuurtjes als straatmuzikant in Calgary en Berlijn is het nu tijd om een nieuwe shitcoin te shillen.

Namelijk SPICE.

What is spice?

Spice is een waarderings token die gebruikt word op sociale media om mensen te bedanken/belonen voor leuke grapjes en goede contents. De spicebots zijn actief op telegram, twitter and binnen kort ook op reddit.

Dat ziet er zo uit.
https://i.imgur.com/icokcKXl.png

Wat is er zo special aan spice?

Helemaal niks, het is een gigantische shitcoin. Maar wel een leuke shitcoin met een hele zooi creative memes. Denk dogecoin maar dan in een fris jasje.

Er zijn twee belangrijke regels bij SPICE.

1) It has to be fun

2) The spice MUST flow

Waarom post je dit?

Omdat spice binnenkort op een grote exchange verhandelt gaat worden; namelijk die van Coinex.

En dan?

Ik heb 500 000 spice en ik wil er goed veel geld aan verdienen.

Waarom?

Ik heb een auto nodig, nee geen lambo. Een busje/van om mee door Amerika te gaan toeren als straatmuzikant.

Wat zit erin voor mij?

Als je geluk hebt en er vroeg genoeg bij bent kun je misschien ook wat verdienen.

Spice kan al op 3 plaatsen gekocht worden.

Op cryptophyl, op sideshift.ai en op memo.cash

Binnen 5 dagen start de trading op Coinex. De laatste maand is spice van 50 satoshis per spice naar rond de 300 satoshis per spice gegaan.

https://i.imgur.com/F19E5Dtl.png

Op coinex hebben ze een accelerator programma. Dit geeft je de mogelijkheid om spice te kopen aan 66 sat. Ik vermoed dat nadat die 50 000 000 spice aan 66 sat verkocht is er snel gedumpt gaat worden op cryptophyl en sideshift en memo.cash

Je kunt 50 000 spice per share aan 66 sat krijgen op Coinex.

Hoe krijg je shares? Je moet CET (de eigen token van Coinex) of SPICE parkeren op Coinex.

Voor 50 000 CET en 5 000 0000 spice krijg je 10 shares en dan krijg je dus de mogelijkhed om 10 maal 50 000 spice te kopen aan 66 sat.

66 sat is ongeveer 0.0002 USD per spice.

Ik denkt dat dit een opportuniteit is om wat geld te verdienen met spice en ik ben er dus helemaal klaar voor. Het is niet vaak dat je de mogelijkheid krijgt om heel vroeg bij een nieuwe shitcoin te zijn.

Ook kun je spice gratis krijgen door op telegram leuk te doen of via de spice faucet.

https://spice.network/faucet

De spicefaucet geeft je tussen de 0 en de 1000 spice per SLP address per 24 uur.

Nou dat was het wel zo een beetje. Ik dacht, ik geef mijn lezers hier de gelegenheid om ook vroeg bij spice te zijn. En iedereen die mij een DM stuurt met een SLP address (dat begint met simpleledger:) krijgt van mij 1000 spice!

Beats, Bible & Bitcoin - Aflevering 4 - Julian Figueroa

Door Kain_niaK op zaterdag 29 juni 2019 01:39 - Reacties (0)
Categorie: Cryptografisch geld, Views: 1.486

In aflevering 4 van mijn Beats, Bible & Bitcoin show heb ik een gesprek met iemand uit Vancouver in Canada. Zijn naam is Julian Figueroa, hij heeft laatst een beetje bekendheid gekregen omdat hij te zien was in een filmpje van een populaire youtuber, namelijk Philip Solo. Philip is van Edmonton, wat erg dicht bij Red Deer is, waar ik woon.

Julian Figueroa heeft zijn fortuin gemaakt met het kopen van Ethereum in 2015, toen het nog onder de 2 dollar zat. Ethereum is vervolgens over de 1000 dollar gegaan. Dat is maal 500. Elke dollar is er 500 geworden.

In dit gesprek introduceer ik Bitcoin Cash, waar Julian naar eigen zeggen nog weinig van af weet. We spreken ook over de Brave browser, een alternatief tegenover het standard reclame verdienmodel op het internet.

Overtuigt Julian mij om de brave browser te gaan gebruiken? Overtuig ik Julian om mee te gaan bouwen met de Bitcoin Cash gemeenschap? Zie het in onderstaande video. We beginnen met 10 minuutjes muziek, dan komt Julian erin en we eindigen met een favoriete nummer van Julian waar ik probeer overheen te jammen.

Als je meteen naar het muzikale hoogtepunt wilt, waar ik tenminste nog wat skill laat zien, klik dan hier.

Enjoy.

Ik heb een stablecoin gereleased.

Door Kain_niaK op zaterdag 22 juni 2019 21:57 - Reacties (32)
Categorie: Cryptografisch geld, Views: 5.104

https://i.imgur.com/0Tv5VZXl.png

Website: https://horsearoundcoin.com

Whitepaper: https://horsearoundcoin.com/horsearoundcoin.pdf

Token: https://explorer.bitcoin....6eeb95e768f2861add0eedc95

De supply is hetzelfde als het aantal gebruikers op https://reddit.com/r/buttcoin, momenteel 34256

De prijs is ook gelinkt aan het aantal gebruikers, elke 1000 gebruikers is 1 cent.

Dit geeft ons een marktwaarde van 13,144.97 dollar of zo een 30 BCH.

Deze token zal binnenkort ook gelist worden op gezocht posters rond het dorp.

Horse away.