dus help ik wel eens iemand anders ... wat we als normaal gedrag zouden moeten beschouwen.

Ik was kort te zien in The Kindness Diaries aflevering over Red Deer.

Door Kain_niaK op maandag 4 februari 2019 10:07 - Reacties (2)
Categorie: Niet alleen op de wereld, Views: 2.618

The Kindness Diaries is een serie op Netflix.

Leon Logothetis reist de wereld rond op een oude motorfiets en is afhankelijk van de zachtaardigheid van anderen. Die hij op onverwachte en inspirerend manieren probeert terug te betalen. Aldus mijn Nederlands vertaling van de Engelse netflix descriptie.

Een half jaartje of zo geleden was Leon ook in Red Deer, en kwam hij in aanraking met Richard en onze gemeenschap in Red Deer.

Dat maakt de volgende video van 10 minuten.

En ja, mijn gezicht was nog niet eerder 2 seconde op Netflix te zien. Dus ik dacht, ik ga jullie er maar eens mee vervelen.

Jammer dat ze niet hebben laten zien hoe ik Leon in een handvol zetten schaakmat zette. Die egyptenaar heb ik trouwens ook een pyramide kleiner gemaakt.De volledige aflevering kan hier gezien worden, mits je uit het juist land komt. (via the Hola VPN extensie op Chrome met amerika als land doe ie het).

Wanneer seizoen 2 op Netflix uitkomt weet ik niet. Waarschijnlijk binnen een paar maanden.

Buitenaards Signaal

Door Kain_niaK op woensdag 30 januari 2019 20:44 - Reacties (18)
Categorie: Niet alleen op de wereld, Views: 4.754

Zat te klote met een server van Nasa. Dit signaal gevonden waar ze ons niks over vertellen. "k weet niet wat het betekend. Waarschijnlijk een buitenaardse civilisatie hier ver vandaan die de juist frequencie probeerte te vinden om Game of Thrones te kunnen ontvangen.

"You are not human alone"

Door Kain_niaK op donderdag 26 april 2018 16:34 - Reacties (0)
Categorie: Niet alleen op de wereld, Views: 1.476Een soundscape die ik gemaakt heb voor http://cryptojunkie.io/, een chrome extensie die je op de hoogte houdt van nieuws dat met Bitcoin en cryptocurrency te maken heeft.

Ben benieuwd of ik er nog wat extra tips voor krijg, voor het vorige stukje dat ik op yours.org gepost had heb ik 15 dollar in Bitcoin Cash gekregen maar omdat de koers nu drie keer zo hoog is, is dat 45 dollar geworden want ik heb het maandag verkocht.

https://www.yours.org/con...cryptojunkie-497a579af8de

Ik sta in de (lokale Canadese) krant.

Door Kain_niaK op dinsdag 14 november 2017 22:02 - Reacties (15)
Categorie: Niet alleen op de wereld, Views: 6.927

Vorig topic --> Kain_niaK en de output van zijn kop: Hey klaproos, geef mijn heerenrijwiel te...

https://i.imgur.com/Q2oTvd6.png

Heb de rechten van de video aan Defy Media verkocht, zie het volgend topic.

Filmpje:
Hey, best leuk als een video viral gaat. Ik dacht al terwijl het allemaal gebeurde, nu maar hopen dat het een leuke video word, kan ik er wat geld mee verdienen.
Best handig zo'n camera op je hoofd.

Heb mijn video twee weken na het hier op mijn blog te zetten nog eens op reddit gepost, dit keer op https://www.reddit.com/r/RedDeer/

Werd benaderd door een journalist van de Red Deer Advocate die ook op reddit zit. Best gek want ik had twee weken geleden al een mailtje naar de krant gestuurd.

Ze heeft mij over PM op reddit wat vragen gesteld en die heb ik via email beantwoord.

Volgende morgen, verrassing verrasing --> zie ik dat ik in de krant sta.

Nou die dief kan dan rondrijden en stelen nu wel vergeten denk ik. Die zal al wel nadenken over het onderduiken. :P

Als ik hem ooit nog tegen kom dan geef ik heb de helft van de video opbrengst, dat maakt natuurlijk weer een leuke video waar ik nog meer geld mee kan verdienen! Ja je moet slim zijn. :+

Hey klaproos, geef mijn heerenrijwiel terug!

Door Kain_niaK op dinsdag 31 oktober 2017 09:23 - Reacties (10)
Categorie: Niet alleen op de wereld, Views: 4.811Ongelooflijk! Die gele race fiets van mij is mijn enige vervoersmiddel en heeft me 35 CAD gekost. Omdat een heertje dat op pensioen ging iemand er mee wou zegenen en het ding onder de prijs heeft verkocht. En die warme handschoenen heb ik van mijn moeder voor kerst gekregen! Deze kerel heeft potverdorie een truck! Hey Canadese fietsendief, wil je mijn fiets ruilen met je truck? Nee? Mijn gedacht! En die batterijen voor mijn vliegtuig zijn veel meer waard dan mijn handschoenen of fiets, dus ik denk dat ik je maar moet bedanken dat je die niet hebt proberen te stelen? Ook vind ik het helemaal topie dat je met dat klaproosje de Canadese veteranen soldaten wilt steunen maar kan dat ook zonder het stelen van mijn fiets? Dat is meer iets voor de Duitsers, dat stelen van fietsen om het leger te ondersteunen.

Hey jongens, zal ik naar de politie gaan met deze beelden?