Speel ik weer de aandachtshoer om veel reacties te krijgen door stukjes te schrijven waar iedereen een mening over heeft en de discussie al snel verhit raakt?
Of zijn dit echt dingen waar ik over nadenk en die ik wil delen.
En waarvan ik graag hoor of er fouten in mijn denkpatroon zitten of dingen die ik mis. Met andere woorden, kan ik mijn mening en kijk op iets controversieel breder maken en beter beargumenteerd? Of ben jij degene die van mening veranderd?
(grammatica fouten in deze omschrijving graag melden)

Upside Down (Bitcoin Cash Rap)

Door Kain_niaK op vrijdag 23 februari 2018 06:44 - Reacties (4)
Categorie: Controversieel, Views: 1.893

https://www.yours.org/@framesjenco/

Reddit is the NSA op een briljante manier aan het fucken.

Door Kain_niaK op zaterdag 2 april 2016 17:23 - Reacties (4)
Categorie: Controversieel, Views: 5.940

Hebben jullie dit nieuws gelezen? nieuws: Reddit verwijdert passage over geheime verzoeken overheid uit rapport
Reddit heeft uit zijn 'transparancy report' over 2015 een passage verwijderd over hoe het nog nooit geheime verzoeken om data had gehad van de Amerikaanse overheid. Die passage stond in het rapport over 2014 nog wel. Dat wijst erop dat zo'n verzoek heeft plaatsgevonden.
Zoiets noemen ze een kanariepietje. Je weet wel. Die gingen met de mijnwerker ondergrond en als ze opeens dood gingen dan wisten te mijnwerkers dat er iets aan de hand was.

En nu heeft Reddit op 1 april iets nieuws. Check it out --> reddit.com/robin

Een robin is een roodborst vogeltje. Dit is ook een boks naar Twitter. Dat is ook wat Spez zegt:
Even with the canaries, we're treading a fine line. The whole thing is icky, which is why we joined Twitter in pushing back.
Wat is Robin? Vorig jaar had Reddit /r/thebutton. Een social experiment.

Robin is echter veel leuker. Even kort uitleggen. Robin is een chatroom met drie knoppen. Verlaten, Blijven en Groeien. Je start met een willekeurige redditor waar je mee kunt chatten. Je moet stemmen en je heb een paar minuten de tijd. Stemmen jullie alletwee op groeien dan word je samengevoegd met twee andere gebruikers. En nu komt het ... als je blijven kiest dan word er een subreddit aangemaakt met een mix van beide usernames.

En nu zijn we bij de titel van dit stuk aangekomen. Als de NSA aan reddit heeft gevraagd om hun een lijst te geven van alle subreddits die ooit zijn aangemaakt dan is dit een manier van reddit om terug te vechten. En op korte tijd heel erg veel junk data te creeeren die ze aan de NSA kunnen geven.


Weet ik dit zeker? Nee, maar ik heb zo een gevoel dat we hier nog meer van gaan horen.
En ook Spez is lekker mysterious bezig. Hier is iets aan de hand en Robin heeft er mee te maken.

Het Moment van de Waarheid

Door Kain_niaK op maandag 15 september 2014 23:57 - Reacties (9)
Categorie: Controversieel, Views: 4.753

Het vrije westen is verwikkelt in een defensieve oorlog. Een oorlog om onze rechten als vrije burgers in de toekomst veilig te stellen. Onder aanvoering van de burgers die voornamelijk participeren en communiceren op en via het internet. Momenteel zitten we in een fase waarin via het internet burgers in het vrije westen intellectueel worden gestimuleerd. Zodat deze door krijgen hoe belangrijk dit gevecht ook voor hun toekomst is.

In deze video praat een panel van 5 mannen met elkaar onder de moderatie van een vrouw van de internet partij in Nieuw Zeeland. Waarschijnlijk gesponsord door Kim Dotcom (die ook commerciele belangen voor zijn eigen bedrijf heeft) Glenn Green is uitgenodigd en ook de advocaat van Kim Dotcom, Robert Amsterdam. Met via de videofeed Jullian Assange en Edward Snowden.

In de hoop de burger in Nieuw Zeeland te laten zien dat hun huidige overheid liegt en bedriegt en de belangen van de Nieuw-Zeelanders op een verkeerde manier behartigd.
Ik ben erg benieuw wanneer Nederland en BelgiŽ aan de beurt zullen zijn, want het debat hier is nog veel en veel te klein!

Onze landen zijn te klein om onderdeel te zijn van de 5 Ogen (samenwerking van de geheime diensten van Amerika, Canada, UK, AustraliŽ, Nieuw Zeeland) maar toch werken onze diensten samen met de Amerikaanse diensten.

Dit alles word overkoepeld door de enige relevante miliaire natie die zich verzet de tegen de heerschappij van de Amerikanen, Rusland.

Binnen 6 jaar zal onze westerse wereld al radicaal anders zijn. Radicaal anders. Niet omdat de vrije burgers op het internet dit gevecht gaan winnen maar omdat de overheden van de westerse landen de schone schijn gaan laten vallen. Deze is dan nergens meer voor nodig want de burger weet nu beter. Wat voor een maatschappij we dan langzaam zullen krijgen weet niemand. Maar het is geen leuk vooruitzicht. Machten verander of vervang je niet zonder een periode van chaos en bloedvergieten.

Dit is wat er gebeurt is in de Arabisch wereld maar staat nog heel erg ver van de westerse wereld. Wij zijn immers beschaafd of denken dat we beschaafd zijn. Stap voor stap past onze fantasie zich aan aan de keiharde realiteit. Wanneer de valse gordijn van "wij zijn beschaafd" volledig is weg gevallen heeft het kapitalisme een heel groot probleem. Het kapitalistische systeem heeft onze burgers een behoorlijk vrije wereld opgeleverd, eentje die ongeŽvenaard is in de geschiedenis van de mensheid. Alhoewel het Romeinse Rijk het bijna 1500 jaar heeft vol gehouden en er een periode is geweest van bijna 500 jaar met een ongelooflijke vrijheid en bescherming voor zijn burgers voor die tijd in de mensheid. Dat is de primaire reden geweest dat het christendom zich heeft weten te verspreiden. Momenteel verspreid zich over de hele wereld een andere religie; die van het secularisme. De bedoelingen zijn goed, maar staan te ver van de realiteit van de mens; wij zijn ziek en niet in staat om ons zelf te genezen. Deze ziekte word nu vooral geopenbaard door onze westerse leiders die ons lijken te verraden op vele gebieden. Zelfs oorlogsdreigingen komen langzaam dichterbij ook al lijkt niemand dat echt te willen; toch gebeurt het. Door middel van het internet kunnen miljoenen mensen zich zelf informeren zonder afhankelijk te zijn van een autoriteit die je dan maar moet geloven. Deze informatie word met andere mensen gedeeld, echter voor dat er actie ondernomen word moet het water eerst genoeg mensen aan de lippen staan. Dit is eigen aan de mens, hier is niet onderuit te komen. Dit is een gigantische catch-22 situatie. Het is niet wijs om de machtsstructuren van je eigen samenleving te gaan aanvallen. Dit kan alleen effectief met geweld en leid tot een periode van burgeroorlog, chaos, bloedvergieten en vernietiging. Niemand wil dit. Echter, geen actie ondernemen leid tot een samenleving die steeds maar weer vrijheid inlevert. Dit proces gaat traag genoeg voor de mens om hier aan te wennen en dit te accepteren. Er zijn voorbeelden genoeg in de geschiedenis van mensen die dit hebben geaccepteerd tot op een bepaald moment, waarna een opstand onvermijdelijk is. Maar ook het verval en achteruit van een hele samenleving. Beste voorbeeld is waarschijnlijk het communistische Sovjet-Unie. Rusland is langzaam daar uit gekropen, maar heeft een grote achterstand ten opzichte van het westen en heeft moeten zwichten tegen het kapitalistische systeem. Nu, denkt of lijkt het sterk genoeg te zijn om zich ook te verzetten tegen het kapitalistische systeem met als voorvechter de Verenigde Staten.

Parallellen trekken uit de geschiedenis lijkt moeilijk te zijn. We kunnen vergelijkingen gaan maken met de 15 jaar voor WWI en periode tussen WWI en WWII met als diepte punt de grote depressie.
Echter is onze wereld radicaal anders. 7 miljard mensen. Een transportatie systeem dat elke mens binnen 24 uur op bijna 99% van alle locatie kan transporteren. Een communicatie systeem dat niemand uitsluit; het internet. (alhoewel de meerderheid van de mensen op deze planeet nog GEEN internet toegang heeft). Dit maakt het voorspellen van de toekomst op basis van het verleden onmogelijk. Niemand weet of kan weten wat er gaat gebeuren. Niemand! En dan zijn er nog kernwapens die conventionele oorlogsvoering tussen grootmachten onmogelijk maakt. Dit zou echter leiden tot een totale vernietiging van beide grootmachten. Ook of financieel gebied is er nu iets gebeurd dat de koers van de geschiedenis van beÔnvloeden. Cryptografische geld is uitgevonden.

De toekomst is een lege bladzijde. In het verleden heeft de mens vele malen fouten gemaakt, echter ondanks deze fouten zijn we er nog steeds en hebben we in vele opzichte vooruitgang gemaakt. Er is echter een opzicht waarin we zeer duidelijk achteruit in zijn gegaan. We zijn achteruitgegaan in zelfkennis. We zijn achteruitgegaan in het erkennen van onze beperkingen als mensen. We zijn achteruitgegaan in het erkennen van de ware natuur van de menselijke identiteit. Dit is zeer duidelijk te zien in de westerse wereld met de toename van psychische ziektes en het medicatie gebruik dat daar me gepaard gaat. Onze hele westerse wereld is vatbaar voor psychose. Een gebeurtenis die waarschijnlijk psychose kan induceren bij een groot deel van de westers bevolking is het volledig wegvallen van moderne communicatie. Een internet en elektronische communicatie black-out die zo alles omvattend is dat mensen niet eens weten wat er aan de hand is. Alleen maar dat ze niemand meer elektronische kunnen bereiken. Mocht zo iets ooit gebeuren dan zal de hele westerse wereld deelnemen aan een unieke experiment.. Ik persoonlijk denk dat zoiets niet perse leid tot massahysterie maar wel tot massapsychose. De reden dat wij zo vatbaar zijn voor psychose is omdat onze psyche zichzelf steeds lastiger kan plaatsen in de natuurlijke wereld. De wereld die er is, ook zonder dat er mensen zouden zijn.

Deze hele presentatie in onderstaande video is het front waarin een nieuw denken plaatsvind. Het internet is omarmt door een groot deel van de wereldbevolking als een uniek instrument dat zelf ontplooiing van de mens mogelijk maakt op wereldwijde schaal. Nu word de goede werking van dit instrument aangevallen door bepaalde machten. En een klein deel van het deel wat het internet heeft omarmt ziet het gevaar in en doet zijn best om de rest te waarschuwen. Dit kan twee kanten opgaan. Een wereld waarin burgers het internet niet meer zien als een instrument in zelfontplooiing omdat het internet zijn vrijheid verliest en gewoon dit instrument niet meer is. Of een wereld waarin de burgers dit instrument zo hoog van waarde schatten dat ze bereid zijn er voor te vechten en misschien zelfs voor te sterven. In deze wereld zal het gevecht zich snel verplaatsten van online naar offline en zal er een gevecht plaatsvinden dat gepaard gaat met geweld en kan leiden tot burgeroorlog.

Mijn eindeconclusie is dan ook dat het internet niet eeuwig zal bestaan. Of het verliest de waarde dat het heeft als instrument van zelfontplooiing. Of gaat ten onder in een burgeroorlog. Natuurlijk zullen vele mensen geloven dat democratie ons nog altijd kan redden. Dat het mogelijk is om leiders te krijgen die zelf ook het internet als instrument van zelfontplooiing zien en het zullen verdedigen uit principe. Echter we mogen een ding niet vergeten. Het internet is alleen gratis (of in ieder geval goedkoop genoeg) doordat het internet werkt binnen een kapitalistisch systeem. Het kapitalistisch systeem komt onder steeds meer druk te staan en dus zal ook het internet onder steeds meer druk komen te staan. Wanneer internationale betrekkingen genoeg bekoelen is het uiteindelijk resultaat een internet dat uit eilandjes bestaat. Het hangt dus allemaal aan elkaar vast. Een echte oorlogsdreiging zal als eerste slachtoffer de waarheid hebben, en als tweede slachtoffer het nuttigste instrument achter het verspreiden van de waarheid; het internet. Tenminste, zo word het internet door vele naÔeve mensen gezien. Het internet is echt nooit puur waarheid want het zijn mensen die het internet maken, mensen hebben tegenstrijdige belangen, mensen kunnen vallen voor leugen en op hun beurt leugen verspreiden. Het internet is wel echter het belangrijkste instrument in de zoektocht naar waarheid! Dat valt niet te ontkennen. Waarheid word bekomen door dialoog, op jezelf kun je bijna nergens achter komen. Alleen in relaties met andere mensen.

De reden dat overheden van landen die verwikkelt raken in oorlogsdreiging met andere landen het internet aan banden zullen leggen is niet perse omdat het internet een bedreiging vormt voor hun leiderschap status maar omdat het internet een katalysator in chaos kan zijn. Chaos maakt het functioneren van een overheid bijna onmogelijk. Het kan dus effectief van nationaal en international belang zijn dat het internet plat gelegd word om omgevormd word in onafhankelijke eilandjes die geen interconnectiviteit meer hebben. Dit betekend het einde van het internet.


Ik geef toe dat bovenstaande tekst mijn persoonlijk mening is en dat deze niet erg genuanceerd is want het ontbreekt mij aan kennis en inzicht in deze materie. Echter, dit is het sentiment dat ik heb. Vrij negatief, maar dat word natuurlijk weer recht getrokken door mijn persoonlijke geloof in de Bijbel en Jezus als verlosser en redder van de mensheid en de enige die deze ziekte kan genezen.

Het woord is aan de mensen in de comments. Hoe denkt u hierover? Ziet u ook de wereld langzaam veranderen, in ieder geval de online wereld. Wat denk u dat er zou gebeuren als het internet voor langere tijd plat gaat?

Waarom Ook Anti-Zionisten Hun Bronnen Moet Checken.

Door Kain_niaK op donderdag 4 september 2014 22:33 - Reacties (18)
Categorie: Controversieel, Views: 4.284

Anders gebeurt er dit:


http://i.imgur.com/umnHaG5l.jpghttp://i.imgur.com/Xs3AceFl.jpg


Kain_niaK, ik snap er niks van .... leg eens uit?

Nou, er is deze website en Anti-Zionistische groep die een tijdje geleden in het nieuws was en flink was social buzz heeft gemaakt.

Ook in Nederland zijn ze in het nieuws en op social media geweest want op die lijst stonden ook namen van Nederlanders. Toen ik dit nieuws en deze lijst tegen kwam op Reddit dacht ik; hmmm eens even kijken of die mensen allemaal wel echt bestaan. Op de website echter kon iedereen de lijst gewoon zelf ondertekenen met een naam en email adres en een regeltje tekst. Nou dat heb ik dus gedaan vanaf mein kampfy gmail adres alfredohilt@gmail.com.
Mijn verbazing was dan ook groot toen mijn troll zaterdag 23 august op een halve pagina advertentie in de New York Times stond. Hoe groot is die oplage eigenlijk? Grapje heeft ze zo'n 6000 dollar gekost.

Dit is wat ze noemen een troll met minimale moeite en maximaal effect.

En dat zal ze leren hun bronnen te checken .. het minste wat ze hadden kunnen doen was Alfredo Hilt een mailtje sturen met de vraag naar wat meer achtergrond informatie.

Alfredo Hilt, waarom komt die naam mij bekend voor?

PS: Als er iemand die krant (New York Times) heeft van zaterdag 23 augustus wil ik hem graag ergens bewaren voor wanneer ik kleinkinderen heb. Kijk jongen, opa was goed met anagrammen.

Hoe Hold Security loog

Door Kain_niaK op woensdag 13 augustus 2014 00:54 - Reacties (3)
Categorie: Controversieel, Views: 4.417

Was ik de enige die zijn muis los liet voor een facepalm na het lezen van dit frontpage nieuwsbericht?

Die facepalm was niet om de belachelijke inhoud, maar omdat Tweakers.net zo vaak voor dit soort bullshit valt en het een podium geeft. 5 minuten google. 5 fricking minuten op google voordat je beslist of je dit wat langer gaan onderzoeken of plaatst omdat er genoeg bronnen lijken te zijn die betrouwbaar zijn. Kortom, sommige nieuwsposters op Tweakers.net hebben dringend een bullshit-detector nodig want het begint mij nu serieus te irriteren. Gelukkig zijn de reacties op T.net goud waard.

Enfin, ik post dit gewoon om mijn gelijk te halen. (had ik volgens mij al)

Ik heb onderstaande link van http://www.reddit.com/r/netsec (aanrader, en zie ook /r/sysadmin)

Source: http://www.youarenotpayin...billion-stolen-passwords/

edit: Ik heb de tekst weg gehaald want ik ben te lui om alle URL's klikbaar te maken. Je klikt maar op de link van de source als je interesse hebt.