Hier ga ik gratis muziek van mezelf posten, en soms wat ideetjes voor nummers waar ik geld mee probeer te verdienen. Ben benieuwd naar de reacties :-)

Hoedjes spelen piano

Door Kain_niaK op zondag 7 januari 2018 15:53 - Reacties (2)
Categorie: Muziek, Views: 852Video van deze zomer, ik ben de man met het fedora hoedje op zijn hoofd. Ik heb in mijn leven nog niet veel samen piano gespeeld met iemand anders dus dit was best tof.
Duurde even voor dat ik alle noten vond om te improviseren maar daarna kwam ik wel een beetje in zijn groove terecht. :)

Nieuwjaarshit. Geen #Boef maar spierwit

Door Kain_niaK op donderdag 4 januari 2018 03:59 - Reacties (8)
Categorie: Muziek, Views: 2.301

Ik ken deze gasten, vorig jaar ook hun nieuwjaarshit gepost --> Kain_niaK en de output van zijn kop: David, David, Renger en Bob - 2017

Dit jaar hebben ze weer een nieuwe nieuwjaarshit gemaakt:Het zijn ook Christenen dat vind ik ook vet gaf.

Geenstijl heeft ze ook net gepost --> https://www.geenstijl.nl/...r-spierwit/#cid_245585367

_/-\o_

Meer goede muziek!

Door Kain_niaK op zondag 29 oktober 2017 12:54 - Reacties (0)
Categorie: Muziek, Views: 658

Nog meer goede muziek ontdekt in de diepe nevels van soundcloud

Check deeze 4 nummertjes uit!De embed hier zou normaal alle 4 nummertje van de Duality EP moeten afspelen. Ambivalent is mijn favoriet, maar dit is zo lekkere chille wegdroom muziek met toch een beat erin.

Ik voel me een wolkje ... :P

Normaal luister ik alleen naar Trance

Door Kain_niaK op dinsdag 17 oktober 2017 07:51 - Reacties (6)
Categorie: Muziek, Views: 2.106

Normaal luister ik alleen naar Trance op soundcloud maar kwam opeens dit nummer tegen:En die hele Chameleon EP is de moeite waard, zit hem nu helemaal te luisteren

https://soundcloud.com/grey/sets/chameleon-ep

Ik dacht; hey goede muziek? Dat moet ik eventjes delen met mijn lezers mensen die perongeluk op een link naar mijn blog klikken.


Soundcloud is voor mij toch echt al jaren de beste plaats om naar muziek te luisteren. Je komt gewoon alles tegen. Van 12 miljoen 13 jarige pubers die proberen te stotteren als Skrillex tot echt mooie muziek die al 6 jaar op soundcloud staat met 13 views en een producer die geen reden ziet om zichzelf een beetje te promoten op internet. (en dat hoeft natuurlijk ook niet, niet iedereen zet perse muziek op soundcloud voor aandacht) En dan dit natuurlijk. Met 30K luisters per nummer zullen ze wel ergens bekend zijn, maar ik had er nog nooit van gehoord. En nu dus wel!

Geen idee wat of wie Grey is, en ik heb ook nog niet goed naar de teksten geluisterd. Maar dit is goede muziek. Mooie stem. Mooie klanken. Mooie harmonie. Enjoy! :P

Koop de CD van mijn broer Ruben!

Door Kain_niaK op dinsdag 3 oktober 2017 03:05 - Reacties (8)
Categorie: Muziek, Views: 3.300

Koop de CD van mijn broer Ruben!
Of niet. Je kunt er ook gratis naar luisteren of een individueel nummer kopen voor een euro.

https://sensehiphopnl.bandcamp.com/

Het is ook op spotify en itunes te vinden.

Mijn favoriete nummer is "Mijn Liefde is Muziek"

Mijn broer heeft veel van mijn materiaal gebruikt en ik ben ook de producer van een boel tracks en heb geholpen met het mixen. Alle teksten zijn door hemzelf geschreven, daar is hij beter in.

Hij is ook gebeld geweest door Giel Belen omdat hij een beroerte had terwijl hij aan het werken was aan "Onder Water" als inzending voor Giel's talentenjacht.

Dat nummer was lang voor die beroerte al geschreven en bevat de volgende tekst:
Voor even lijk ik tevreden maar onderweg naar mijn bestemming kom ik moeilijkheden tegen. Donkere gaten waar ik door heen moet, heb niet meer in de gaten waar ik nu heen moet
En dan krijg je op 28 jaar een beroerte waar je even niet meer kunt praten en je hoofd een gigantische klap krijgt. 8)7"Onder Water" heb ik geproduceerd en daar ben ik wel trots op.

De opbrengst van de CD gaat naar een organisatie in Zuid-Afrika die werkt met straat kinderen. Deze organisatie heet Towers of Hope

Mijn broer Ruben (artiesten naam Sense) gaat ook binnenkort naar Zuid-Afrika om daar een tijdje te wonen en vrijwilligers werk voor Towers of Hope te doen in Bloemfontein.

Voor mij persoonlijk was het erg leuk om samen met mijn broer in Bart zijn studio te werken. En ook tof dat hij veel van mijn eigen materiaal heeft gebruikt. Ik heb moeite met het afmaken van mijn eigen projecten en dus ook al voelt het voor mijn broer alsof ik hem heb geholpen met zijn muziek. Voor mij voelt het alsof hij mij heeft geholpen met mijn muziek. En het ook leuk dat andere muzikanten composities van mij op hun instrumenten speelden. Zoals de sax solo aan het einde van "Zin voor Zin"

Ik hoop dat hij na Zuid-Afrika Ruben ook een tijdje hier in Canada komt wonen zodat we weer wat meer tijd kunnen samen door brengen. Of misschien ga ik een tijdje terug in Nederland wonen. Want ik mis mijn broer wel en hem heb nog niet gezien sinds zijn beroerte.

Want er zit zeker nog muziek in ons en die moet eruit!
We komen er wel ooit ergens waar dat dan ook mag zijn.
Stap voor stap, zin voor zin, noot voor noot en af en toe een zakdoekje.