Gezegende verjaardag van Jezus allemaal!

Door Kain_niaK op donderdag 26 december 2013 09:20 - Reacties (6)
Categorie: Leven, Views: 3.491

Ja, mijn Heer is niet op deze datum geboren maar toch vind ik het leuk om elk jaar even Jezus zijn verjaardag te vieren!

Aan iedereen die wel eens mijn plempseltjes leest of zich breekt over mijn hersenspinsels en natuurlijk mijn lawaai tolereert:
Ik wens jou en je familie en vrienden een gezegend kerstfeest en een gelukkig 2014!

Bedankt voor het lezen en de interactie op mijn blog. :)

In 2014 ga ik weer volop aan mijn muziek werken. Ik ben momenteel in België maar wanneer ik weer terug naar Canada vlieg neem ik al mijn computer en muziek hardware mee op het vliegtuig (3 x 23 kg). Hopelijk vind ik op de boerderij waar ik nu woon en werk (in een vallei ten zuid oosten van Red Deer) een mooi plaatsje om lekker veel lawaai te maken zonder dat mijn medebewoners er te veel last van hebben.

Ook heeft Brorobotron haar tidbit gepost, gezongen op mijn Funky Dunky :P
Ben daar erg blij mee, voor het eerst hoor ik eens een zangstem op muziek die ik gecomponeerd en uitgewerkt heb. En dat is een goed gevoel! Wat denken jullie?Brobotron staat beter bekend onder de naam Betch en heeft al een album uitgebracht op internet.

Ik vind haar een hele mooie stem hebben en het is dan ook een eer dat ze op tracks van mij wil gaan zingen! Oordeel zelf.

http://betch.bandcamp.com/album/on-gsco-acapellas/

Haar vriend produceert haar muziek maar ze gebruikt dus ook graag tracks van het internet als ze daar toestemming voor krijgt. Ik denk dat eraticon de soundcloud van haar vriend is.Moeten die tracks natuurlijk wel ooit af geraken. :'(


Ik post dit dus een beetje zodat ik er af en toe aan herinnerd word dat ik mensen heb beloofd om mijn nummers af te maken (en beter te maken) en ook om af en toe gemotiveerd te worden door Tweakers want dat help mij wel. O+

* Bob The Poet (zelfverslaving)
* Pieter (De Koning Komt voor een danschoreografie)
* Brorobotron (Funky Dunky)
* Aloysius (Call me what you want)
* mijn broer ( zo een beetje al de rest)

4 nummer afwerken in 2014, dat is mijn goede voornemen!

Gezegend kersteest en gelukkig nieuwjaar en ik zie jullie reacties wel weer verschijnen onder mijn blogposts af en toe.

Tweakers en de community steent nog steeds grote tijd! _/-\o_

Volgende: Space Invaders - Jesse van Son 12-'13 Space Invaders - Jesse van Son
Volgende: Aloysius maakt nog steeds lekkere muziek! 12-'13 Aloysius maakt nog steeds lekkere muziek!

ReactiesDoor Tweakers user 461943, donderdag 26 december 2013 13:31

Oud nieuws. Maar ga jij zeven miljard mensen overtuigen om kerst op een andere datum te vieren? Of in elk geval, de mensen die het vieren.

Door Pietro85, donderdag 26 december 2013 21:07

Ja, en jij ook een prettig gezelligheidsfeest gewenst. Lekker volgevreten, vanavond lekker zuipen. Top dat mensen ook geloven dat hij god is enzo, kan ik me lekker volschransen. Gadver, wordt gewoon zo vreselijk recalcitrant van dit soort blogs. Hou je eigen waarheid lekker voor je, en boen er niet mee in m'n gezicht. Alsjeblieft... Bah.

Door Tweakers user Ample Energy, donderdag 26 december 2013 22:31

Gropah schreef op donderdag 26 december 2013 @ 10:47:
Fun Fact: Jezus is zeer waarschijnlijk niet op 25 december geboren:
Fun fact: de Bijbel is hoogstwaarschijnlijk bijna compleet verzonnen :P

Edit: Evengoed een fijne kerst toegewenst allemaal.

[Reactie gewijzigd op donderdag 26 december 2013 22:31]


Door Tweakers user KayD, vrijdag 27 december 2013 09:23

Pietro85 schreef op donderdag 26 december 2013 @ 21:07:
Ja, en jij ook een prettig gezelligheidsfeest gewenst. Lekker volgevreten, vanavond lekker zuipen. Top dat mensen ook geloven dat hij god is enzo, kan ik me lekker volschransen. Gadver, wordt gewoon zo vreselijk recalcitrant van dit soort blogs. Hou je eigen waarheid lekker voor je, en boen er niet mee in m'n gezicht. Alsjeblieft... Bah.
Voor jou heb ik maar 1 woord: Respect

Niet dat ik jou respect geef, maar dat jij moet leren respect te tonen. Ik geloof zelf niet in god, maar dat anderen dit wel doen, is hun goed recht.

Hou jij aub je EIGEN waarheid voor je, en post dat niet in een blog van een ander! Je hoeft dit niet te lezen, en je hoeft al helemaal niet te reageren!

Aan OP:
Beetje laat, maar bedankt voor de kerstwens, ik hoop dat je ervan genoten hebt met vrienden/familie en geliefden.

Door Pipotje, zaterdag 28 december 2013 11:14

Steek jezus diep in je kont ofzo.. Bah!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.