Ik steun Marco TM!

Door Kain_niaK op vrijdag 5 juli 2013 17:51 - Reacties (13)
Categorie: Leven, Views: 3.805

Ik lees net het volgende op een tweakblog (meest populaire post momenteel):
Het is mij opgevallen dat er sinds enkele weken een persoon gebruik is gaan maken van Tweakblogs die hier eigenlijk totaal niks te zoeken heeft met zijn vaak zeer inhoudelijk teleurstellende blogs
Shit, hij heeft het over mij!
Deze gebruiker is MarcoTM aka Verleemen
Oh nee, het gaat over MarcoTM. Bij de zweetsokken van Femme! Hoe haal je in je hoofd om deze onverdraagzaamheid op tweakblogs te posten en dan ook nog bovenaan te gaan staan als meest populaire post?
Dit gaat over een 100 tal pixels die je af en toe in de lijst van nieuweblogposts ziet staan. Hij komt toch niet aan je voordeur?

Ik kan mij, net als iedereen, ook ergeren aan Marco. Maar ook aanmezelf trouwens, net als iedereen (zich kan ergeren aan mij)
Laat iedereen toch gewoon zijn eigen ding doen!
Op tweakblogs mag alles geplaatst worden zolang het niet tegen de voorwaarden in gaat.
Zoals onze Robll dus keurig opgemerkt:
Of je 't nou eens bent met 'm of niet, of je 'm nu goed kunt verdragen of niet, of je z'n blogs nu kunt waarderen of niet... Dit blog is pas sneu :|

Ondanks wat velen (schijnen te) denken: Tweakblogs is een "gewoon" blogplatform. Er is nergens, maar dan ook nergens, vastgelegd dat 't enkel-en-alleen maar over "Tweakerige" zaken mag/moet gaan. De reden waarom "Tweak" in de naam Tweakblogs zit is omdat 't gebruik maakt van 't Tweakers platform (en bijvoorbeeld daarmee accounts op een centrale plaats bevat); verder dan dat staat 't iedereen, dus jou maar ook MarcoTM/Verleemen en ieder ander, vrij te schrijven op zijn/haar blog wat men wil (zolang het onze AV niet schendt).

Als het je niet zint klik je 't niet aan of reageer je niet. Dat is gewoon boerenverstand en rechtvaardigt deze "Het leed dat MarcoTM heet"-post niet in 't minst.

Om even jezelf aan te halen:

quote: http://clementine.tweakbl...om-op-mijn-tweakblog.html
wel een paar dingetjes waar ik erg fel op ben:

1. Het uitlachen en/of belachelijk maken van iemands reactie/mening.

...en daar valt dit niet onder?

:w

[edit]
Nou wordt 'ie helemaal mooi:

Edit: Ik heb besloten niet te reageren op reacties op mijn blog.

d:)b Fijne houding na zo'n post. Eerst iemand affakkelen en daarna je mond houden...

Het staat iedereen vrij om te zeggen wat hij of zij denkt.

Behalve MarcoTM/Verleemen dus...
Ik ben niet zo aangepast en keurig als Roblll (ben ook geen modje) dus ik zeg het je gewoon ronduit: eikel! niet netjes!


PS: Heb deze blog eventjes snel in elkaar geflanst zodat hij hopelijk boven aan komt te staan ipv van deze intoleratie waar ik nogal intolerant tegenover sta. Marco post misschien een beetje veel maar komt gewoom omdat hij nog een hele zooi filmpjes van vroeger heeft waar hij weer wat aandacht voor wil. Eenmaal dat die op zijn wordt de frequentie vanzelf minder.

Link naar MarcoTM zijn blog

Volgende: Piano Trance! 07-'13 Piano Trance!
Volgende: Christendom Ergernissen 06-'13 Christendom Ergernissen

Reacties


Door Tweakers user Wietsee., vrijdag 5 juli 2013 18:15

Dit hele Tweakblog zooitje bij elkaar is pas sneu geworden zeg :O .

Door Tweakers user Kain_niaK, vrijdag 5 juli 2013 18:19

Ik beloof beterschap (teminste over mijn eigen blog)
Ik vind persoonlijk ook dat ik veel te weinig over computer en techniek blog.
Maar ik ben daar wel veel mee bezig. (PC's bouwen, private torrent trackers, experimenten met kali linux, busybox router hacken en kloten, rc microhelicopters, synthesizers programmeren,)
Dus ik beloof iedereen dat de eerst volgende blog over techniek zal gaan en ik zal mijn best doen! :P

[Reactie gewijzigd op vrijdag 5 juli 2013 18:23]


Door Tweakers user Frozen, vrijdag 5 juli 2013 18:43

Hoi,
Ik zal het eens even in plat amsterdams vertellen: Hou eens op met dit gezijk.
Waarom nou al die aandacht voor Marco, ik kan ook wel een blog schrijven over wat ik grappig vind aan zijn filmpjes en waarom ik me er soms ook aan stoor, maar daar heeft niemand wat aan. We zitten op tweakblog om elkaar dingen te laten zien en elkaar dingen te vertellen. We zitten erop om elkaar te bekritiseren, maar hou dat dan toch verdorie bij comments in plaats van blogs.

Fijne dag :')

Door Tweakers user sypie, vrijdag 5 juli 2013 19:10

Ook in Amsterdam zeiken ze met ei... :+

Door Tweakers user mat.hi.as, vrijdag 5 juli 2013 19:18

sypie schreef op vrijdag 05 juli 2013 @ 19:10:
[...]
Ook in Amsterdam zeiken ze met ei... :+
Shit, ik geloofde voor 2 seconde dat ze daar serieus zeiken met lange ij schreven :P. Maffe Amsterdammers, had het zo geloofd :P

Door Tweakers user RobIII, vrijdag 5 juli 2013 19:33

Jeej, nog wat olie op 't vuur... Geef deze soap nog wat extra aandacht...

Door Tweakers user verleemen, zaterdag 6 juli 2013 00:32

Leuke blog!
Leuk onderwerp ook en zo. Ik zou zeggen,
Ga zo door!

Ps, t mag wel iets technischer, gooi dr gewoon af een toe een technoterm doorheen zoals
Tekstverwerker, of "out of order sequencing" of minidisk.

Dan is t thuisfront ook weer gelukkig.

Grtz, marco

Door Tweakers user Kain_niaK, zaterdag 6 juli 2013 02:27

RobIII schreef op vrijdag 05 juli 2013 @ 19:33:
Jeej, nog wat olie op 't vuur... Geef deze soap nog wat extra aandacht...
Zal we niet zo slim zijn, maar ik vond dat ik Marco eventjes moest verdedigen.

Door xFeverr, zaterdag 6 juli 2013 09:23

Ik denk niet dat het de insteek is geweest van tweakers om mensen hun konijnen te laten zien of andere onzin. Je snapt toch zelf wel dat daar andere platforms voor zijn? Hij is gewoon niet diegene die op tweakblogs hoort te posten, want je krijgt er toch een hoop gezeik van zeg.

vooral als je dan zelf zegt dat je er dan af en toe een "technisch" woordje alla "tekstverwerker" in je blog bericht ga zetten heb ik het idee dat je zelf ook door hebt dat je naar een ander blogplatform moet gaan met deze onzin

Door Tweakers user verleemen, zaterdag 6 juli 2013 14:06

xFeverr schreef op zaterdag 06 juli 2013 @ 09:23:
Ik denk niet dat het de insteek is geweest van tweakers om mensen hun konijnen te laten zien of andere onzin. Je snapt toch zelf wel dat daar andere platforms voor zijn? Hij is gewoon niet diegene die op tweakblogs hoort te posten, want je krijgt er toch een hoop gezeik van zeg.

vooral als je dan zelf zegt dat je er dan af en toe een "technisch" woordje alla "tekstverwerker" in je blog bericht ga zetten heb ik het idee dat je zelf ook door hebt dat je naar een ander blogplatform moet gaan met deze onzin
Het woord blog is een samenvoeging van de woorden web en log.
Het is een soort dagboek dat je bijhoudt op het web. In dit geval door mensen die het leventje van een tweaker leiden.
Als je een puur technisch verhaal wilt dan is er het forum waar je practisch over elk thema wel en ervaringstopic kunt starten, zo heb ik op got een aantal topics gestart van het double split experiment tot aan de yarvick tablet. Daar heb je tweakblogs dus niet voor nodig.

Ook heb ik een aantal productreviews geplaast, daar heb je tweakblogs dus ook niet voor nodig.

Wat rest er dan? Een dagboek, of een column gescheven door een tweaker.
Vandaag ben ik eerst gaan pissen, daarna heb ik koffie gezet en ben daarmee een uur in bad gaan zitten. Dat is een log, alleen ben ik ook nog eens tecnisch, dus t krantje dat ik in bad las deed ik vanaf mijn ipad. En die kleine nuance maakt mijn blog een tweakblog.

Door Tweakers user Kecin, maandag 8 juli 2013 14:27

Ik steun dit blog. Iedereen moet gewoon kunnen roepen op Tweakblogs wat ze willen. Óók MarcoTM. Of je het nou leuk vind of niet :-).

Door Tweakers user F0nz0, donderdag 11 juli 2013 14:31

Een blog schrijven waarin je je ergert aan een blog waar iemand zich ergert aan een ander blog? Hoe volstrekt leeg kan iemands leven zijn...?

Door Tweakers user Kain_niaK, donderdag 11 juli 2013 16:02

Een reactie posten op een blog waar men zich ergert aan een blog waar iemand zich ergert aan een ander blog? Hoe volstrekt leeg kan iemands leven zijn...? Blijkbaar nog leger. :(

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.