Einde van mijn blog

Door Kain_niaK op zaterdag 7 april 2012 09:02 - Reacties (16)
Categorie: -, Views: 3.424

Het einde is nu gekomen.
Waarom? Omdat ik niet alles HOEF te delen met internet.
De laatste tijd stond er veel te persoonlijk materiaal op.
Ik ben alleen een idioot die zich niet kan beheersen en dat materiaal toch online gooit.
Enfin, dan konden jullie nog eens allemaal lachen.
Wat ik heb moeten posten is gepost.
En daar laat ik het bij.
Het ga jullie allemaal goed. Ik ben nog altijd Kain. :+

Volgende: Sla de draak uit de dichter-gedichten. 04-'12 Sla de draak uit de dichter-gedichten.
Volgende: Twee kleine gedichten. 04-'12 Twee kleine gedichten.

ReactiesDoor Tweakers user Wildfire, zaterdag 7 april 2012 09:56

Ik denk dat je voornaamste probleem was dat je (zeer) religieuze teksten in je blogs gooide. Dat komt maar zelden goed aan bij niet-religieuze mensen, en ik denk (misschien eens een onderzoekje doen?) dat toch zeker de helft van de tweakers niet-religieus is of iig niet belijdend religieus.

Ik heb zelf nul komma nul problemen met gelovigen, zolang men het maar niet al teveel lijkt op te dringen aan anderen. Het posten van religieuze teksten wekt bij velen wel die indruk helaas... hoe zou jij reageren als er werd geblogged van 'God bestaat niet, allemaal onzin en kwats', daar zou jou ook niet happy van worden denk ik...

[Reactie gewijzigd op zaterdag 7 april 2012 09:57]


Door Tweakers user BinaryRun, zaterdag 7 april 2012 10:12

Wildfire schreef op zaterdag 07 april 2012 @ 09:56:
Ik denk dat je voornaamste probleem was dat je (zeer) religieuze teksten in je blogs gooide. Dat komt maar zelden goed aan bij niet-religieuze mensen, en ik denk (misschien eens een onderzoekje doen?) dat toch zeker de helft van de tweakers niet-religieus is of iig niet belijdend religieus.

Ik heb zelf nul komma nul problemen met gelovigen, zolang men het maar niet al teveel lijkt op te dringen aan anderen. Het posten van religieuze teksten wekt bij velen wel die indruk helaas... hoe zou jij reageren als er werd geblogged van 'God bestaat niet, allemaal onzin en kwats', daar zou jou ook niet happy van worden denk ik...
Dat denk ik ook, zelf mag ik wel Katholiek zien. Maar het gaat mij meer om de gedachte erachten dan de daadwerkelijke teksten.

Door Tweakers user Gropah, zaterdag 7 april 2012 10:30

Waarom de namechange?

Door Tweakers user ViperNL, zaterdag 7 april 2012 11:06

Past beter bij z'n gedachtegang.

Door Tweakers user fotografie999, zaterdag 7 april 2012 11:21

Jammer, die religieuze teksten zag ik ook niet als een groot succes.....maar blijf op z'n minst posten over je talent met het fantaseren van melodietjes !

Door Tweakers user sebastius, zaterdag 7 april 2012 11:23

Weet je, van mij mag je bloggen, en bloggen wat je wilt. Ik zou je wel willen vragen om je blogs wat meer inhoud dan een minigedicht te geven.

Door Phillipe Pinel, zaterdag 7 april 2012 11:36

Daar gaat een groot genot
Sensationeel in zijn proza
Merkbaar leeg wordt tweakblogs

Ik zal het missen
Vaarwel

Door Tweakers user Coltrui, zaterdag 7 april 2012 13:07

Kom op joh, kon best wel lachen met je grillen. Meen ik echt! :)

Door Tweakers user i-chat, zaterdag 7 april 2012 15:21

och coltrui, 8)7

maar ook mijn punt, bloggen over het geloof kan best interessant zijn MITS interessant, onderhoudend en rekening houdend met de ideeën van anderen.

maar als kain z'n wereld op z'n kop of vorenste-achter wil zetten, daar de reacties niet waren zoals z'n heer het hem beloofd had, prima ook dat moet kunnen in een vrij land.

Door Tweakers user Coltrui, zaterdag 7 april 2012 16:03

Waarde i-chat, je hebt geen idee van hoe interessant zijn blogs waren. :)
Voor de meesten misschien niet qua inhoud, maar voor mij zegt de attitude van de community genoeg :)

Door Tweakers user i-chat, zaterdag 7 april 2012 16:55

Coltui,
Daar ik u in deze geen ongelijk geven kan, rest mij niets dan met u in te stemmen, edoch niet voor ik enige nuance heb kunnen aanbrengen in het hierboven gestelde, namelijk dat ik slecht voor mijzelf kan spreken, maar dat ik niet te min heb genoten van alle voor en tegens dezes gemeenschaps.
met meeste hoogachting groet ik,
ichat.

Door DrDDay, zaterdag 7 april 2012 17:23

Coltrui schreef op zaterdag 07 april 2012 @ 13:07:
Kom op joh, kon best wel lachen met je grillen. Meen ik echt! :)
Idem. Vond het dapper aan de ene kant, inhoud kon wat beter inderdaad, maar kan ook een groei in komen. Da's volgens mij ook wat een blog kan doen en laten zien. De reacties getuigden soms inderdaad van minder intermenselijk respect...

Respect Kain, ga toch gewoon door :)

Door Tweakers user Sorbo, zondag 8 april 2012 09:27

i-chat schreef op zaterdag 07 april 2012 @ 16:55:
Coltui,
Daar ik u in deze geen ongelijk geven kan, rest mij niets dan met u in te stemmen, edoch niet voor ik enige nuance heb kunnen aanbrengen in het hierboven gestelde, namelijk dat ik slecht voor mijzelf kan spreken, maar dat ik niet te min heb genoten van alle voor en tegens dezes gemeenschaps.
met meeste hoogachting groet ik,
ichat.
En dan z'n naam verkeerd spellen :x Dat gaat je nog eens een nekschot opleveren, jongeman!

Kain, ik kan niet zeggen dat ik het jammer vind, aangezien ik je laatste paar blogs persoonlijk erg vervelend vond om te lezen (maar het tóch doe ;D), maar iedere verdwenen blog is er natuurlijk een te veel, en zeker je oudere content was erg leuk om te lezen (met name je eerste blog, die was echt tof :D). Het ga je hoe dan ook goed!

Door An Agram, maandag 9 april 2012 00:00

Doch het een afscheid is
Slecht tijdelijk zal het zijn
Maar wellicht zien we je nog!

Immens diep gaat dit blog
Vaarwel!

Door Anword, woensdag 11 april 2012 11:39

REPLY PLZ

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.