Ik ben geen romanticus

Door Kain_niaK op woensdag 29 februari 2012 05:48 - Reacties (30)
Categorie: Ik sla de deurdichtkunst, Views: 3.801

Ik ben geen romanticus maar bloemen ruiken zo lekker.
Er bestaat geen liefde op het eerste gezicht want liefde heeft vele gezichten.
Er bestaat wel verliefdheid op eerste gezicht, maar alleen als ik jou aankijk op het moment dat jij mij aankijkt. En dan alleen als mijn haar goed zit. Ik zou graag een vrouw hebben die beter dan mij kan schaken, zodat er altijd tenminste één uitdaging in het huwelijk overblijft. Maar ze mag ook slechter schaken, dan leer ik haar graag iets bij waar ik zelf erg enthousiast over kan zijn. Ik zou het fantastisch vinden als ze van films als de Matrix houdt of graag fantasy leest. Maar als ik haar leuk vind zou ik dan ook geen interesse hebben voor de boeken die zij leest? Als ze beter kan programmeren mag ze me van alles leren want ik kan daar eigenlijk niks van. Maar als ze moeite heeft om op een computer in te loggen dan is dat ook prima. Dan repareer ik haar computer wel terwijl zij de afwas doet. Dat vond ik toch altijd al leuker om te doen. Maar als ze absoluut geen hond wil dan geef ik niet zo maar op. Want honden zijn heerlijk trouw en altijd eerlijk en houden je rug warm als je op de bank ligt terwijl je wegdroomt in de vlammen van je open haart.
Zou ik trouw zijn vraag ik mij wel eens af, als ik daar nog geen ervaring mee heb? Wat als ze uiterlijk niet het knapste meisje van de wereld is? Wat als ik door de lente van haar hart helemaal open bloei tot ik opeens aandacht krijg van knappere meisjes?
Nee, ik maak mij geen zorgen. Ik zal niet trouwen voor de liefde sterk is.
Ik zal niet trouwen zonder Zijn goedkeuring. Een driehoeksrelatie is wat ik zoek.
Levend water stroomt in ons beide, door ons beiden, naar ons beiden, terug naar De Bron.
En wanneer we een woestijn tegenkomen laten we een Oase achter. Met ons drieën.
Wat ik te bieden heb? Mezelf, wat voor mij persoonlijk ooit alles was, toen helemaal niks was en nu is wat het is: Een parel in Gods hand. Maar wees gewaarschuwd, ik ben een lelijke oester en taai om te openen.

Volgende: Ik ben van U 03-'12 Ik ben van U
Volgende: Nonkel Freddy en de jaloerse buurman. 02-'12 Nonkel Freddy en de jaloerse buurman.

Reacties


Door lijphoofd, woensdag 29 februari 2012 07:52

"Een driehoeksrelatie is wat ik zoek."

En als je dan sex hebt, heb je dan een triootje? :)

Door Tweakers user thewizard2006, woensdag 29 februari 2012 08:00

lijkt het wel op. Kain, zijn toekomstige vrouw en...... de hand van god...

Door Tweakers user Kain_niaK, woensdag 29 februari 2012 08:21

Heel grappig jongens.
Maar inderdaad, ik denk dat God ook een plaats heeft tijdens seks.
Maar niet op een manier die jullie of ik me kan voorstellen.
Tijdens het orgasme is er een moment waarom je eventjes heel erg "ik" gericht bent.
Ik kan me goed voorstellen wanneer je een groot deel van je eigen "ik" hebt laten kruisigen, dat dat moment meer gericht word op je vrouw en op God.
Om die momenten met de Heilige Geest en je vrouw te beleven lijkt me erg speciaal.
Niet dat ik zo ver ben, maar ik zou dat graag ooit in mijn leven willen meemaken en willen delen met mijn vrouw.

[Reactie gewijzigd op woensdag 29 februari 2012 08:22]


Door Tweakers user Kain_niaK, woensdag 29 februari 2012 08:50

thewizard2006 schreef op woensdag 29 februari 2012 @ 08:00:
lijkt het wel op. Kain, zijn toekomstige vrouw en...... de hand van god...
Mag ik je reactierijm en mijn reactie posten uit dat topic in de HK?

Door Tweakers user TIGER79, woensdag 29 februari 2012 09:26

Tijdens het orgasme is er een moment waarom je eventjes heel erg "ik" gericht bent.
Ik kan me goed voorstellen wanneer je een groot deel van je eigen "ik" hebt laten kruisigen, dat dat moment meer gericht word op je vrouw en op God.
nogal tegenstrijdig niet ? Is het nu wel erg ik gericht of juist niet ? En hoe kruisig je je ik ? Moet er neits meer van je overblijven ?

Door Tweakers user thewizard2006, woensdag 29 februari 2012 09:30

Kain schreef op woensdag 29 februari 2012 @ 08:50:
[...]


Mag ik je reactierijm en mijn reactie posten uit dat topic in de HK?
Dat mag maar ik heb het bewust daar neergezet zodat het niet al teveel uit de hand loopt :) Plaatsen op eigen risico zullen we maar zeggen :Y)

[Reactie gewijzigd op woensdag 29 februari 2012 09:32]


Door Tweakers user Kain_niaK, woensdag 29 februari 2012 09:53

TIGER79 schreef op woensdag 29 februari 2012 @ 09:26:
[...]

nogal tegenstrijdig niet ? Is het nu wel erg ik gericht of juist niet ? En hoe kruisig je je ik ? Moet er neits meer van je overblijven ?
Ik heb geen flauw idee. Ik ben nog niet zo lang mee bezig en het is zo al verschrikkelijk moeilijk tot je ergens een overwinning in haalt. Dan zie je niet meer waarom het zo moeilijk was. Wat er van je overblijft is nog steeds je volledig identiteit, maar dan zonder alles wat de zonde en het vallen van de mens corrupt heeft gemaakt. Maar het gaat verder. Want je eigen identiteit kun je alleen volledig kennen door God te kennen omdat God jou als enige volledig kent omdat Hij je ontworpen heeft. Dus wanneer ken je jezelf? Als je God kent.
Dit concept van iets krijgen en het weer terug geven om zo iets beters te ontvangen is erg belangrijk in de Bijbel. Al mijn talenten en alle goede eigenschappen die ik heb ontvangen van God wil ik tijdens mijn leven inzetten voor zijn werk, De Weg.
En wanneer ik ze op de juiste manier terug geef aan God dan is dat tot Zijn eer.

Ik denk dat het in de kern er op aankomt om elke keer weer een moeilijk maar juiste keuze te maken en zo door een daad te bevestigen dat je op God gericht bent en zijn wil wilt uitvoeren.
Zie het als een heel groot landhuis met vele kamers.
De Heilige Geest is een lange tijd geleden voor het eerst het huis binnengegaan toen ik dat op dat moment ook wou. Maar net zoals bij een relatie met een mens. Als je die niet onderhoudt dan eindigen relaties gewoon. Nu zit de Heilige Geest momenteel in de kelder.
En zelfs daar moet nog opgeruimd worden en vernieuw worden.
Maar voor elke actie moet ik toestemming geven en ook bewijzen dat ik het echt meen door een kleine daad. En langzamer hand, en dat kan nog wel de rest van mijn leven duren, word het hele huis stap voor stap opgeruimd en vernieuwd.
Maar het is niet zo dat ik dingen tegen mijn wil doe! Integendeel, God verandert eerst je verlangen en dan wil je het zelf ook. Klinkt heel eng, en dat is het ook. Maar vermits Gods wil de oorsprong is van alles wat er bestaat is het wel de enige manier tot echte blijdschap en geluk. Tja, Hij kent zijn eigen schepping natuurlijk het beste. Dus Hij weet hoe hij die vrede en rust en blijdschap kan geven. Zowel innerlijk als uiterlijk. Maar tijdens het aardse leven natuurlijk veel meer innerlijk. Pas wanneer het 1000 jarige vrede rijk van Jezus begint zal er ook volledige uiterlijke vrede mogelijk zijn juist omdat de bestuurders van dat wereldrijk allemaal innerlijke vrede hebben. En de geiten zijn omgebracht. Over de schapen zullen we regeren.

[Reactie gewijzigd op woensdag 29 februari 2012 10:01]


Door Tweakers user Kain_niaK, woensdag 29 februari 2012 09:54

thewizard2006 schreef op woensdag 29 februari 2012 @ 08:10
De cliche's liggen er lekker bovenop
Vrouwen in de keuken, dat wil god
Stofzuigen, koken het snijden van meloen
en natuurlijk ook de afwas doen

Je hebt nog geen vrouw maar twijfelt nu al aan je trouw
Ik zou dat niet laten horen aan je (toekomstige) din
Dat lijkt me niet zo slim

Een trio is blijkbaar wat je wil. Samen met je vrouw en nog een ander persoon van bil
The force in you is strong young padawin, maar het overtuigen van je vrouw is een ander ding

Als je dan de oase verlaat neem dan een fles water mee, want geloof me, het duurt nog wel ff tot de zee
Ik verwacht geen begrip want mijn verlangen is even uniek
als mijn vingerafdruk op de beslagen ruit van mijn auto achterin
de drive in bioscoop terwijl ik mijn vrouw vol spuit.
Wanneer ik dan 's avonds voor haar kook kan het mij niet schelen wie achteraf de afwas doet
Mijn dochter of mijn zoon, ik vind alles goed. Maar wanneer mijn kroost niet begint te sparen voor zo'n automatisch machien dan ga ik de postbode toch in een ander licht bezien.

Zonder twijfel is geloven gevaarlijk en zeker weten naïef. Zou mijn hart daarom vanaf het begin niet volkomen eerlijk zijn tegenover mijn lief? Want uit de mond van de mens komt zegen en vervloeking. En ook schuim als je na het tanden poetsen je mond niet spoelt. Wie de zoete oase inlevert voor de zoute zee snapt denk ik niet echt wat ik bedoel. Maar dat geeft niet, wij maken het u nog wel duidelijk. Wie het noorden kwijt is bij het vallen van de nacht gaat alleen maar zuidelijk en wie het oosten wil vinden zal toch eerst moeten openstaan voor het licht van de morgenster.

[Reactie gewijzigd op woensdag 29 februari 2012 09:55]


Door Tweakers user thewizard2006, woensdag 29 februari 2012 09:57

Goh!, hoe weet je dat allemaal
http://www.youtube.com/watch?v=SwrrUmO84Y4

Ik wilde eigenlijk een heel betoog typen, maar vind er de kracht niet voor. Ik zou zeggen kain, kom ons weer vergezellen in Zin & Onzin van Religie Rebooted [ZT]
als mijn vingerafdruk op de beslagen ruit van mijn auto achterin
de drive in bioscoop terwijl ik mijn vrouw vol spuit.
gniffel

[Reactie gewijzigd op woensdag 29 februari 2012 10:02]


Door Tweakers user Kain_niaK, woensdag 29 februari 2012 10:13

Dat weet ik niet. Ik geloof het, met veel twijfel. Groot verschil.
Maar er zijn wel argumenten voor. Er is geschiedenis en bewijs met een geschiedkundige authenticiteit voor. Er is een logica voor en een consistentie binnen die logica en binnen de Bijbel van het eerste tot het laatste vers. En heel veel schoonheid. Ontzettend veel schoonheid. Die ook ongelovigen zeker erkennen. Hoeveel van onze klassieke muziek is wel niet religieus of religieus geïnspireerd? Sommige werken zijn zelfs door de Heilige Geest geinspireerd. Zoals bijvoorbeeld Lord of The Rings van een schrijver met Katholieke overtuigingen. En denk aan alle prachtige schilderijen die nog steeds dagelijks bewondert worden. Er is echt heel veel in het geloof te vinden hoor. Ten opzichte van het liberalisme en atheïsme hebben we nogal een grote voorsprong van 1 op 10. Of dat zo gaat blijven denk ik niet. Maar we kunnen onze christelijke erfenis niet zo maar helemaal ontkennen of teniet doen want het zou betekenen dat we onszelf helemaal teniet doen. En terwijl de eerste moderne kunst vooral nihilisme liet zien gelooft de mens tegenwoordig steeds meer dat hij zelf god is of ooit god zal worden. Wat in de Bijbelse profetie voorspelt is.

Ik ben overigens een groot fan van Hans Teeuwen. Ken al zijn shows volledig uit het hoofd.
Alleen "spiksplinter" was erg slecht. Ik denk alleen niet dat de Heilige Geest, wanneer ik op dat moment zijn gezag accepteer het nog erg grappig vind als ik naar Hans Teeuwen kijk.
Maar persoonlijk zal het voor mij altijd de beste Nederlands talige cabaretier blijven.
Absurt, maar af en toe ongekend eerlijk. Ik kan me daar wel in vinden.
Gelukkig heeft God mij gevonden. Van Hans Teeuwen heb ik al stuiptrekkingen van het lachen gekregen en dat deed achteraf wat pijn. God werk anders, er is wel wat humor in de Bijbel te vinden. Maar die van Hans blijft toch altijd beter voor mij!
Dus ofwel overtuig ik de Heilige Geest dat het vloeken van hem en zijn levenshouding geen probleem is om van hem te genieten. Of wel overtuigt de Geest mij dat als ik dat genot op offer aan hem ik iets beters in de plaats krijg.

Dat wil niet zeggen dat ik als ik Hans Teeuwen kijk ik naar de hel ga of ander onwetende opvattingen die helaas te vaak gepredikt zijn. :P
Alles is mij toegestaan, maar niet alles is even nuttig.
Jezus navolgen begint bij "Jezus stierf voor mijn zonden, ik als zondaar beleid mijn zonden en neem de genade aan" maar wanneer dat daar stopt is het nooit begonnen. Omdat de blijdschap en de vrede en de vreugde die het ontvangen van vergeving geeft zichzelf bijna verkondigt. Maar als je niet weet wat zonde is? Of wat het verschil tussen goed en kwaad is? Hoe kun je dan ooit vergeving vragen? Dat is een groot probleem in onze samenleving. Gelukkig ben ik een erg slecht mens en heb ik wel degelijk vergeving nodig anders red ik het gewoon niet in deze wereld.

De kerken in Nederland en België zitten vol met baby's in het geloof en mensen die voor de verkeerde redenen naar de kerk gaan. Gelukkig heeft God een plan. Maar hij heeft nogal veel geduld met ons en de wereld dus dit plan gaat maar langzaam vooruit.
En de opening van Trui hoef je niet te quoten.
Die vragen die Hans heeft kan ik ook prima beantwoorden. Daar hoeft hij God niet voor op te zoeken in de hemel.

[Reactie gewijzigd op woensdag 29 februari 2012 10:34]


Door Tweakers user i-chat, woensdag 29 februari 2012 10:14

en wie het oosten wil vinden zal toch eerst moeten openstaan voor het licht van de morgenster.
ja of de zoon van de dagenraard.... ik heb geloof nooit begrepen, voor mij is gods woord eerder dat van een dronkenmanszoon die zijn vader napraat, leuk geprobeerd maar geen enkel benul van de werkelijke betekenis..

als god al bestond/bestaat - moet je wel heel dom zijn om te denken dat je zijn woordt begrijpt, en als je het niet begrijpt hoe kun je het dan prediken en/of optekenen.

Door Tweakers user Kain_niaK, woensdag 29 februari 2012 10:23

Euh, dit staat onder "ik doe de deurdichtkunst"
Je quote mijn armzalig pogingen tot wat poëzie met hier en daar een paar woorden die rijmen.
Ik kan je ook wel concreet vertellen waar het om gaat, maar voor de uitwerking heb je toch wel een beetje studie nodig.

Terug on topic. Kijk, als ik mijn gevoelens hier eerlijk neerschrijf op GoT in één of andere halfgare poëtische stijl dan heeft het geen zin dat ik daar God niet in betrek. Want dan zou ik gewoon niet helemaal eerlijk zijn.

Door Tweakers user melcon, woensdag 29 februari 2012 11:07

thewizard2006 schreef op woensdag 29 februari 2012 @ 08:00:
lijkt het wel op. Kain, zijn toekomstige vrouw en...... de hand van god...
Denk eerder zijn eigen hand lol :P

Door Tweakers user thewizard2006, woensdag 29 februari 2012 11:41

Je lap tekst over god ga ik niet op in. Nogmaals, post het in Zin & Onzin van Religie Rebooted [ZT] Er staan namelijk nogal een hoop kromme zaken in.

Ik heb zitten twijfelen of ik zal reageren. Ik vind het namelijk goed dat mensen gedichten maken omdat dit iets is dat ze zelf leuk vinden om te doen. Zelf vind ik er helemaal niets aan maar ieder zijn ding. Dus dat men gedichten post is mij om het even. Waar het mij om gaat is dat het weer als een propaganda poging over komt. Hou dit lekker voor binnen je eigen kringen. Er zitten op tweakers vrij weinig mensen te wachten over hoe heilig de heilge geest wel niet is etc.

Door Tweakers user TIGER79, woensdag 29 februari 2012 12:07

Zoals bijvoorbeeld Lord of The Rings van een schrijver met Katholieke overtuigingen.
met alles respect maar als iemand katholiek is betekend niet per definitie dat alles wat ie doet of denkt met geloof(sovertuigingen) te maken heeft... Ik ken een boel katholieken (ben 20 jaar opgegroid in Italie), en dan echte he, dus niet gereformeerd hier of daar, en ik kan je vertellen dat Hij niet in elke gedachte/idee/fantasie wordt meegenomen... Het is meer een richtlijn van hoe je wel hoort te leven (goed/kwaad)...
Diegenen die Hem wel in elke gedachte meenemen zijn meer de "professionals", zoals paters/priesters enz enz... En dan nog, gezien de vele schandalen de laatste 10 jaar wat betreft kindermiscbruik, vraag ik me af of ze altijd nij Hem stil staan...

Door Tweakers user -RetroX-, woensdag 29 februari 2012 12:25

Gezien het grote aantal zelf-promotie en 'hello world' blogs zie ik niet in waarom dit past binnen tweakblogs?

Uiteraard kan je het eens of oneens zijn met de schrijver. Maar dat is inherent aan een blog. Als het gaat om blogs is het moeite doen voor schrijven een minimaal vereiste. Gezien aan dat critirium is voldaan heb ik er geen moeite mee.

Aangezien de schrijver gewoon gebruikt maakt van de mogelijkheden van tweakblogs is het aan de lezer om een stukje zelfdicipline op te brengen om te lezen cq te reageren. Het gebrek aan dicipline bij veel t.net bezoekers moet geen reden zijn dan een schrijver geen blogs meer gaat schrijven.

Inhoudelijk ga ik even niet reageren maar schrijf, schrijf en schrijf!

Door Tweakers user Barleone, woensdag 29 februari 2012 13:49

Kain, ik heb deze blog met interesse maar ook met verwondering gelezen. Ik ken je religieuze achtergrond en je levenswijze niet, maar ik krijg het idee dat je nogal aan de haal gaat met je eigen keuze voor God en klink je alsof jij de Heilige Geest bezit.

Ik ben bang dat je met verkeerde ideeën rondloopt over Wie God is en dat die ideeën je juist bij de ware genade vandaan houden. Ik raad je van harte aan om veel tijd te steken in het lezen van de bijbel en het bidden tot God of Hij je wijsheid wil geven om te begrijpen wat je leest. Ik neem aan dat je de bijbel erkent als Gods Woord?!

Een heel mooi boekje om te lezen is de Heidelbergse Catechismus (meestal achterin een psalmboekje te vinden). Dat boekje kun je zien als een FAQ voor de bijbel. Het staat vol essentiële dingen die horen bij het leven van een gelovige. Ontzettend leerzaam en bovendien, het is 100% gebaseerd op de bijbel. Ik raad je aan om het eens (en vaker) door te nemen. (Online: http://www.online-bijbel.nl/catechismus/volledig/)

Dit alles bedoel ik uiteraard niet als aanval op jou persoon, maar als positieve waarschuwing om vooral te zoeken naar een leven (dichter) bij God. God heeft de bijbel gegeven als blijde boodschap (=Evangelie) voor iedereen die Hem zoekt. Gebruik deze waarschuwing als reden om maar veel te zoeken naar wat God tot jou persoonlijk te zeggen heeft.
edit:

Als toevoeging wil ik iets zeggen over je twijfels. Die zijn nooit onterecht. Ga ermee naar God (bidden) en lees in Zijn Woord dat Hij voor de mensen heeft gegeven. Als je oprecht blijft volhouden en je vertrouwen zet op Hem ZAL Hij je twijfels wegnemen.

[Reactie gewijzigd op woensdag 29 februari 2012 13:57]


Door Tweakers user karstnl, woensdag 29 februari 2012 14:05

Was dit nou als grapje bedoelt? }:O

Door Tweakers user sypie, woensdag 29 februari 2012 14:30

karstnl schreef op woensdag 29 februari 2012 @ 14:05:
Was dit nou als grapje bedoel t d? }:O
Nee, er zijn ook blogs die wél serieus zijn bedoeld.

Door Tweakers user GateKeaper, woensdag 29 februari 2012 16:16

Kain schreef op woensdag 29 februari 2012 @ 10:13:Er is geschiedenis en bewijs met een geschiedkundige authenticiteit voor..... Hoeveel van onze klassieke muziek is wel niet religieus of religieus geïnspireerd?
Serieus? Dus als ik Sinterklaasliedjes mooi vind, dan bestaat Sinterklaas plotseling? Of de muziek in de Efteling?

Door Tweakers user Barleone, woensdag 29 februari 2012 16:36

GateKeaper, niemand gaat jou serieus nemen als je niet netjes citeert:
Kain:Er is een logica voor en een consistentie binnen die logica en binnen de Bijbel van het eerste tot het laatste vers. En heel veel schoonheid. Ontzettend veel schoonheid. Die ook ongelovigen zeker erkennen. Hoeveel van onze klassieke muziek is wel niet religieus of religieus geïnspireerd?
Schoonheid > klassieke muziek > ook veel ongelovigen vinden dat mooi.

Je rukt de tekst van Kain uit zijn verband en haalt zelfs uit het citaat stukken weg. Kain beweert NIET dat muziek geschiedkundige authenticiteit is.

[Reactie gewijzigd op woensdag 29 februari 2012 16:39]


Door Torvalds, woensdag 29 februari 2012 22:11

Meneer denkt dat hij stoer is met zijn achtergrond foto...
Hij kies ook express een foto uit waarin zijn "vrienden" gereflecteerd staan in zijn zonnebril.

Motto van het verhaal: Je bent een wannabe.

Door Tweakers user thewizard2006, donderdag 1 maart 2012 08:42

Hahahahahah de ene evangelist/zendeling probeert de andere evangelist/zendeling te overtuigen. Mooi is dat :P
En beide vinden natuurlijk dat Zijzelf gelijk hebben.... /slap

En leuk om te zien dat we tegenwoordig een FAQ hebben voor het snappen van de bijbel. Jammer dat ze die 2000 jaar geleden nog niet hadden he.... manmanman

[Reactie gewijzigd op donderdag 1 maart 2012 09:29]


Door Tweakers user thewizard2006, donderdag 1 maart 2012 08:46

Barleone schreef op woensdag 29 februari 2012 @ 16:36:
GateKeaper, niemand gaat jou serieus nemen als je niet netjes citeert:

[...]

Schoonheid > klassieke muziek > ook veel ongelovigen vinden dat mooi.

Je rukt de tekst van Kain uit zijn verband en haalt zelfs uit het citaat stukken weg. Kain beweert NIET dat muziek geschiedkundige authenticiteit is.
Kain:Er is een logica voor en een consistentie binnen die logica en binnen de Bijbel van het eerste tot het laatste vers. En heel veel schoonheid. Ontzettend veel schoonheid. Die ook ongelovigen zeker erkennen. Hoeveel van onze klassieke muziek is wel niet religieus of religieus geïnspireerd?
Als er ergens een boek bestaat dat Onlogisch en Onconsistent is dan is het de bijbel wel :S En dit is veelvuldig Bewezen. Iets dat religie niet nodig heeft. Die hebben alleen geloof nodig.....logisch toch? |:(
En het is onzin om te zeggen dat er door (specifiek christelijke gelovige in jou redenatie) zoiets goddelijks is als klassieke muziek of kunst. Wat een bullcrap zeg. Daar heb je helemaal geen religie voor nodig maar creativiteit. Er is genoeg moois op deze wereld dat minstens net zo mooi is waar geen "god" aan te pas is gekomen. En als ik dan moet kiezen tussen schilderijen en muziek VS medicijnen en technologie? Geen lastige keuze

Door Tweakers user Drunk3nD3m0n, donderdag 1 maart 2012 09:59

Torvalds schreef op woensdag 29 februari 2012 @ 22:11:
Meneer denkt dat hij stoer is met zijn achtergrond foto...
Hij kies ook express een foto uit waarin zijn "vrienden" gereflecteerd staan in zijn zonnebril.

Motto van het verhaal: Je bent een wannabe.
en motto van deze reactie is : jij meneer hebt nog geen liefde gekend en hebt niks beter te doen dan gaan trollen op deze pagina :+

/on-topic/ : weeral een mooi stuk tekst Kain :)
nogmaals mijn ogen niet van het scherm weg te krijgen

Door Tweakers user PeterVeenstra, donderdag 1 maart 2012 11:46

ik snap nu waarom er een wit vlak voor zit :P en is deze nu wel geschreven door je zelf of ook weer copy/paste?

Door Tweakers user Barleone, donderdag 1 maart 2012 17:45

thewizard2006 schreef op donderdag 01 maart 2012 @ 08:42:
[...]
Hahahahahah de ene evangelist/zendeling probeert de andere evangelist/zendeling te overtuigen. Mooi is dat :P
En beide vinden natuurlijk dat Zijzelf gelijk hebben.... /slap
Ik stel NIET dat ik gelijk heb, ook NIET dat ik gelijk wil krijgen. Ik wijs van mezelf af richting de bijbel.
thewizard2006 schreef op donderdag 01 maart 2012 @ 08:42:En leuk om te zien dat we tegenwoordig een FAQ hebben voor het snappen van de bijbel. Jammer dat ze die 2000 jaar geleden nog niet hadden he.... manmanman
Ik snap je sarcasme niet. Met deze Q&A is informatie toegankelijker gemaakt, voordat er Google was. So und? :?

[Reactie gewijzigd op vrijdag 2 maart 2012 16:29]


Door Tweakers user Down, vrijdag 9 maart 2012 18:02

Een betere titel zou wellicht zijn "Ik ben geen neerlandicus".

Door best cheap car insurance, maandag 20 januari 2014 00:25

You're the one with the brains here. I'm watching for your posts.

Door Tweakers user Kain_niaK, zaterdag 2 augustus 2014 22:34

PeterVeenstra schreef op donderdag 01 maart 2012 @ 11:46:
ik snap nu waarom er een wit vlak voor zit :P en is deze nu wel geschreven door je zelf of ook weer copy/paste?
Hey, alles wat ik in het Nederland schrijf is zelfgeschreven. Alles in het Engels zonder spelfauten is gekopieerd. Dat ik mij hier en daar een beetje bewust laat inspireren komt door het kijken van vele hollywood films.

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.