Beats, Bible & Bitcoin - Aflevering 4 - Julian Figueroa

Door Kain_niaK op zaterdag 29 juni 2019 01:39 - Reacties (0)
Categorie: Cryptografisch geld, Views: 1.513

In aflevering 4 van mijn Beats, Bible & Bitcoin show heb ik een gesprek met iemand uit Vancouver in Canada. Zijn naam is Julian Figueroa, hij heeft laatst een beetje bekendheid gekregen omdat hij te zien was in een filmpje van een populaire youtuber, namelijk Philip Solo. Philip is van Edmonton, wat erg dicht bij Red Deer is, waar ik woon.

Julian Figueroa heeft zijn fortuin gemaakt met het kopen van Ethereum in 2015, toen het nog onder de 2 dollar zat. Ethereum is vervolgens over de 1000 dollar gegaan. Dat is maal 500. Elke dollar is er 500 geworden.

In dit gesprek introduceer ik Bitcoin Cash, waar Julian naar eigen zeggen nog weinig van af weet. We spreken ook over de Brave browser, een alternatief tegenover het standard reclame verdienmodel op het internet.

Overtuigt Julian mij om de brave browser te gaan gebruiken? Overtuig ik Julian om mee te gaan bouwen met de Bitcoin Cash gemeenschap? Zie het in onderstaande video. We beginnen met 10 minuutjes muziek, dan komt Julian erin en we eindigen met een favoriete nummer van Julian waar ik probeer overheen te jammen.

Als je meteen naar het muzikale hoogtepunt wilt, waar ik tenminste nog wat skill laat zien, klik dan hier.

Enjoy.

Volgende: Busking with Transistor Bass (FL Studio) in front of Palace Theatre in Calgary during the Stampede 19-07 Busking with Transistor Bass (FL Studio) in front of Palace Theatre in Calgary during the Stampede
Volgende: Ik heb een stablecoin gereleased. 22-06 Ik heb een stablecoin gereleased.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.