Bitfinex and a game of hypersonic chicken.

Door Kain_niaK op zaterdag 27 april 2019 21:35 - Reacties (0)
Categorie: Cryptografisch geld, Views: 502

In particular, we want to assure you that the allegation that we have “lost” $850 million is categorically false. We have been advised that these amounts – whether in whole or in substantial part – are, in fact, seized and safeguarded in several jurisdictions, including Poland, Portugal, the United Kingdom, and the United States.
-- Bitfinex, April 27th 2018
The Department of Homeland Security and U.S. District Court for the District of Maryland issued a 'Seizure Warrant' for the funds associated with Mutum Sigillium's Dwolla account (a.k.a. Mt. Gox)
-- Mt. Gox, May 15th 2013
Bitfinex is een spelletje (chicken) "Alles of niets" aan het spelen met de markt/het niews. Ze zijn aan het gokken dat ze de USDT price hoog genoeg kunnen houde met de assets die ze nog controleren (dat zijn dus hun cryptocurrency reserves). Ze hopen dat ze did lang genoeg kunnen doen tot de druk op het verkopen van USDT over is.
Tot op het moment dat ze zonder crypto zitten zal alles normaal verlopen. Maar wanneer ze zonder crypto currency funds zitten zal de markt erg snel rood kleuren.

Als een supersonische kip die een muur raakt. USDT gaat dan naar 0 in een paar seconden.

Er zal geen waarschuwing of tijd zijn om nog te verkopen. Sell orders die traders al klaar hebben staat om exchanges zullen niet uitgevoerd worden. (behalve een paar geluks eenden)

Het enige wat die traders resteert is om hun USDT te verkopen voor pennies op de dollar.

Houders van USDT zijn er veel meer dan dat mensen zich realizeren. Exchanges zoals Bittrex hebben voor hun klanten geen USD saldo's maar USDT saldo's zonder het hun klanten te laten weten.

Tether operereert al bijna 2 jaar als een soort centrale crypto bank.

USDT houders/Bitfinex gebruikers zitten op de eerste rij in dat spelletje chicken. Ze hebben geen idee hoeveel reserves Bitfinex heeft en ook niet hoe snel ze door hun reserves heen aan het gaan zijn om de USDT prijs op 1 dollar te houden. Zij en de andere exchanges die op USDT opereren zullen volhouden dat alles in orde is tot de laatste seconde.

- Hou GEEN USDT

- Hou geen funds op Bitfinex of of exchanges die te teveel USDT reserves hebben want de kans is groot dat hun USD saldo's in werkelekheid USDT saldo's zijn

- Do not get goxxed.

Volgende: Bitfinex and the game of chicken 27-04 Bitfinex and the game of chicken
Volgende: Bitfinex is 850 miljoen dollar kwijt. Gebruikt Tether as reserve. 26-04 Bitfinex is 850 miljoen dollar kwijt. Gebruikt Tether as reserve.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.