Ik was kort te zien in The Kindness Diaries aflevering over Red Deer.

Door Kain_niaK op maandag 4 februari 2019 10:07 - Reacties (2)
Categorie: Niet alleen op de wereld, Views: 2.472

The Kindness Diaries is een serie op Netflix.

Leon Logothetis reist de wereld rond op een oude motorfiets en is afhankelijk van de zachtaardigheid van anderen. Die hij op onverwachte en inspirerend manieren probeert terug te betalen. Aldus mijn Nederlands vertaling van de Engelse netflix descriptie.

Een half jaartje of zo geleden was Leon ook in Red Deer, en kwam hij in aanraking met Richard en onze gemeenschap in Red Deer.

Dat maakt de volgende video van 10 minuten.

En ja, mijn gezicht was nog niet eerder 2 seconde op Netflix te zien. Dus ik dacht, ik ga jullie er maar eens mee vervelen.

Jammer dat ze niet hebben laten zien hoe ik Leon in een handvol zetten schaakmat zette. Die egyptenaar heb ik trouwens ook een pyramide kleiner gemaakt.De volledige aflevering kan hier gezien worden, mits je uit het juist land komt. (via the Hola VPN extensie op Chrome met amerika als land doe ie het).

Wanneer seizoen 2 op Netflix uitkomt weet ik niet. Waarschijnlijk binnen een paar maanden.

Volgende: De waarheid over Canada's grootste Bitcoin exchange, QuadrigaCX 04-02 De waarheid over Canada's grootste Bitcoin exchange, QuadrigaCX
Volgende: Buitenaards Signaal 30-01 Buitenaards Signaal

Reacties


Door Tweakers user noskill, maandag 4 februari 2019 10:25

JIj was "no unfortunately" op 0:40? :p


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.