BSV gaat hoger in prijs dan Bitcoin.

Door Kain_niaK op zondag 25 november 2018 19:34 - Reacties (16)
Categorie: Cryptografisch geld, Views: 3.939

Cryptocurreny markets zijn gigantisch gemanipuleerd.
De prijs van Bitcoin is nooit 20 000 dollar geweest. De prijs is 20 000 Tether geweest.
Tethers worden door Bitfinex geprint, en daar word het meeste crypto mee gekocht.

Bitfinex is net van tactiek verandert. De prijzen van alle crypto's worden niet meer stabiel gehouden met nieuwe Tether. In plaats daarvan zullen ze misschien alle crypto laten droppen behalve BSV.


BSV is de coin die ontstaan is na een hostile split van BCH.

Hij word 100% gemined door Calvin Ayre and Craig Steven Wright.

Calvin Ayre is een online gambling and casino kerel die in 2012 door de Amerikanen is gearresteerd voor een hoop louche stuff. Hij heeft echter een deal met hun gemaakt en is weer vrijgelaten.

Craig Steven Wright is een australia die beweerd dat hij Bitcoin heeft uitgevonden. Maar dat heeft ie niet. Hij is een conman, net als Calvin Ayre.

Een aantal belangrijke though influencers binnen de BCH gemeenschap zijn naar het BSV kamp gegaan. Vooral Daniel Krawisz. Hij was de eerste die zag dat dit ging gebeuren.

Daniel wil eindigen met zo veel mogelijk coins als mogelijk. Ik wil vooral dat we een crypto krijgen die als geld gebruikt wordt zodat er meer economische vrijheid komt in de wereld.

https://i.imgur.com/wPRU8Bf.png

Als dit inderdaad is wat gaat gebeuren dat zullen ze ook het Proof of Algoritme op BSV veranderen. Nadat BTC dood is zorgt dit er voor dat de meeste Chinese miners met waardeloze ASICs zitten.

Natuurlijk moet BCH dan ook dood blijven ....en ik ga er uiters mijn best voor doen omdaar een stokje voor te steken.

Crypto is een spelletje om zo veel mogelijk echt geld uit mensen hun zakken te halen in jou zakken te krijgen. Ooit houdt dat spelletje op. De enige crypto die geen scam is, is de crypto die als geld bedoelt is. Al de rest is pure bullshit.

Pas als er een crypto is die als geld funcioneert kunnen we zien of Satoshi zijn uitvinding kan werken als economisch system met closed loops.

De eerste crypto waar miners hun elektriciteit in crypto kunnen betalen zal winnen. Dat vormt een closed of half closed loop en dan begint het netwerk effect van geld een rol te spelen.

Wanneer het netwerk effect van geld een rol begint te spelen zal er snel uit alle 100 miljoen miljard crypto een winnaar naar voren komen.

Volgende: The Battle Of The Hash 04-12 The Battle Of The Hash
Volgende: Wat weten Amsterdammers over Bitcoin? 21-11 Wat weten Amsterdammers over Bitcoin?

Reacties


Door Tweakers user sypie, maandag 26 november 2018 06:47

De enige crypto die geen scam is, is de crypto die als geld bedoelt is.
De enige crypte die geen scam is is de crypte die als geld gebruikt wordt bedoel je. Er zijn een aantal crypto's die beweren dat ze goed zijn als vervanger voor de dollar-briefjes. Andere crypte's zetten zich in op één bepaald aspect van betalen, zoals RDD die graag het "social medium tipping system" als speerpunt houdt.

Uiteindelijk is alle crypto gewoon onzin en slecht te gebruiken als vervanger voor echt geld. Het was een nobel streven om de banken te elimineren uit ons monetaire systeem maar het gaat voorlopig nog niet gebeuren.

Door Tweakers user Kain_niaK, maandag 26 november 2018 11:20

Nou ja elimineren, dat is meer een beetje ik-ben-een-tiener-let's-stick-it-to-the-man gepraat.

Ik weet niet of je wel eens hebt geprobeerd om een biljet van 20 euro van Europa naar Canada te sturen maar dat duurt minstens 3 dagen en er blijft weinig van die 20 euro over.

Mocht er een crypto zijn die overal geaccepteerd word met een enigsinds stabiele koers dan kan dat met crypto binnen de paar seconde, zonder dat je een kwart of de helft van die 20 euro kwijt raakt.

Dat kan prima langs de banken opereren. Of het spelen van online poker cash games. Je stuur crypto naar je tafel, binnen de 5 seconde ben je aan het spelen. Klaar met spelen? Je stuurt je crypto terug naar je eigen wallet.

Dat zou online poker een stuk aangenamer maken.

Met crypto kan het. Met fiat niet. En al helemaal niet met kleine bedragen.

Door Tweakers user roeleboel, maandag 26 november 2018 16:20

Kain_niaK schreef op maandag 26 november 2018 @ 11:20:
Ik weet niet of je wel eens hebt geprobeerd om een biljet van 20 euro van Europa naar Canada te sturen maar dat duurt minstens 3 dagen en er blijft weinig van die 20 euro over.
Als ik met paypal een betaling doe (een niet-commerciele, ben even de naam kwijt en vooral te lui om het op te zoeken), dan heeft de tegenpartij dat bedrag binnen seconden op zijn/haar paypal account staan, en ik weet niet hoe het in canada zit, maar hier kan ik dat gewoon op mijn rekening overschrijven en afhalen bij een geldautomaat (goed, kan een dagje duren?)? Of gewoon direct inzetten als paypal-tegoed uiteraard, wat instant is...

En mocht je paypal niet betrouwen, hoveel betrouwbaarder zijn al die exchanges? Er zijn er al genoeg geklapt waarbij iedereen (quasi) alles kwijt was en er een grote schuldenput achterbleef...

Door Tweakers user Kain_niaK, maandag 26 november 2018 16:23

Hoe lang duur het in Europa om geld van je bank rekening naar paypal over te schrijven? Want in Canada duurt dat normaal 3 werkdagen.

Door Tweakers user HKLM_, dinsdag 27 november 2018 08:58

"Ik wil vooral dat we een crypto krijgen die als geld gebruikt wordt zodat er meer economische vrijheid komt in de wereld."

Hoe zie je dat precies voor je? (Serieus) Ik ben niet zo bekent in de Crypto wereld maar volgens mij stijgen / dalen die prijzen te snel om voor een stabiele munt door te kunnen gaan. Daarbij heb je al die forks (toch) wat het ook niet beter maakt.

Was het niet zo dat ons huidige geld gebaseerd is op de hoeveelheid goud? Waar komt de waarde van deze crypto's vandaan. In mijn ogen wat een (gek) er voor over heeft.

Door Tweakers user TommyboyNL, dinsdag 27 november 2018 10:11

Kain_niaK schreef op maandag 26 november 2018 @ 16:23:
Hoe lang duur het in Europa om geld van je bank rekening naar paypal over te schrijven? Want in Canada duurt dat normaal 3 werkdagen.
Seconden, als je dat via iDeal doet.
HKLM_ schreef op dinsdag 27 november 2018 @ 08:58:
Was het niet zo dat ons huidige geld gebaseerd is op de hoeveelheid goud?
Dat is al vele tientallen jaren niet meer het geval, de meeste westerse currencies zijn net zo onderbouwd als cryptocoins; Wat de gek ervoor geeft, en een sterke sturing van een centrale organisatie.

Door Tweakers user Mantus, dinsdag 27 november 2018 11:15

Wow.....

Oke, mag ik je vragen wat je bron is voor het nieuws van Bitfinex?

Wat is precies het doel van je post?

Hoe denk jij er in je eentje een stokje voor te gaan steken dat BCH "dood gaat"?


"Crypto is een spelletje om zo veel mogelijk echt geld uit mensen hun zakken te halen in jou zakken te krijgen." Je taalkunde bewijst je niveau even als het statement wat je probeert te maken.

"De enige crypto die geen scam is, is de crypto die als geld bedoelt is. "
Ik ben heel erg benieuwd of je weet wat een blockchain-toepassing is?


Dat je hier uberhaupt tijd in hebt gestoken zeg.....

Door Tweakers user LOTG, dinsdag 27 november 2018 11:16

Kain_niaK schreef op maandag 26 november 2018 @ 16:23:
Hoe lang duur het in Europa om geld van je bank rekening naar paypal over te schrijven? Want in Canada duurt dat normaal 3 werkdagen.
Geen idee, ik zet nooit geld op mijn PayPal rekening maar kan instant betalen via mijn bankrekening.

Zitten voor mij ook geen extra kosten aan per transactie.

Door Tweakers user HKLM_, dinsdag 27 november 2018 11:18

Dat is al vele tientallen jaren niet meer het geval, de meeste westerse currencies zijn net zo onderbouwd als cryptocoins; Wat de gek ervoor geeft, en een sterke sturing van een centrale organisatie.
Helder, maar wil je de crypto's als vervanger hebben dan moet er toch wel wat gaan gebeuren niet? Het wisselt nu gewoon te snel. Vandaag 10.000 morgen 4000 daar heb je toch helemaal niks aan momenteel?

Door Tweakers user Richh, dinsdag 27 november 2018 11:45

Dit soort fake news topics die n00bs zullen sturen moeten echt verboden worden hier op Tweakers. Extreem gekleurd verteld met veel te weinig context en allerlei nieuws wat uit z'n verband is getrokken.

Je titel is suggestief en totaal onwaar, bovendien onrealistisch. Je lijkt dit te onderbouwen met één screenshot, een momentopname, vlak na een fork. Bizar.

Je inleiding getuigt vooral dat je niet begrijpt hoe men heeft bepaald hoe een cryptomunt op waarde wordt geschat. Je hebt simpelweg geen bronnen voor je stellingen.

De discussie over Tether zijn wij al heel vaak aangegaan. Ja, je kan bij Tether je vraagtekens zetten. Maar de stelligheid die je hier hebt is in alle opzichten gewoon fout, dat zullen zelfs andere Tether-critici met mij eens zijn.

Het verhaal wat je wil vertellen is verre van duidelijk. Dat er een paar shady gasten achter BSV zitten is zeker, maar bij BCH is dat uiteindelijk precies hetzelfde verhaal immers (ook daar hebben een paar gasten in de bak gezeten). De vraag is welk verschil jij hier tussen ziet.
De eerste crypto waar miners hun elektriciteit in crypto kunnen betalen zal winnen
De eerste crypto waarbij een goederen of dienstenaanbieder van iets wat iedereen gebruikt zijn product/dienst wil verkopen tegen een fixed crypto price zal winnen. En daar durft logischerwijs niemand zich aan te branden.
Elektriciteit kan je allang met crypto betalen, maar je moet het wel eventjes via de wisselkoers tegen fiat doen. Dat zal er eerst uitmoeten.

Door Tweakers user Mantus, dinsdag 27 november 2018 13:36

Richh schreef op dinsdag 27 november 2018 @ 11:45:
Dit soort fake news topics die n00bs zullen sturen moeten echt verboden worden hier op Tweakers. Extreem gekleurd verteld met veel te weinig context en allerlei nieuws wat uit z'n verband is getrokken.

Je titel is suggestief en totaal onwaar, bovendien onrealistisch.
^^

Door Tweakers user 3x3, dinsdag 27 november 2018 16:19

BsV?

BullShitValue?

Door Tweakers user OverSoft, woensdag 28 november 2018 08:53

"Nadat BTC dood is"

Wat ben je toch een raar en delusional mannetje...

Door Tweakers user Blubkens, woensdag 28 november 2018 09:22

Natuurlijk moet BCH dan ook dood blijven ....en ik ga er uiters mijn best voor doen omdaar een stokje voor te steken.

En dat terwijl BCH eerst zo geweldig was en iedereen moest het weten...

Door Tweakers user 571Pro, donderdag 29 november 2018 09:39

Richh schreef op dinsdag 27 november 2018 @ 11:45:
Dit soort fake news topics die n00bs zullen sturen moeten echt verboden worden hier op Tweakers. Extreem gekleurd verteld met veel te weinig context en allerlei nieuws wat uit z'n verband is getrokken.

Je titel is suggestief en totaal onwaar, bovendien onrealistisch. Je lijkt dit te onderbouwen met één screenshot, een momentopname, vlak na een fork. Bizar.

Je inleiding getuigt vooral dat je niet begrijpt hoe men heeft bepaald hoe een cryptomunt op waarde wordt geschat. Je hebt simpelweg geen bronnen voor je stellingen.

De discussie over Tether zijn wij al heel vaak aangegaan. Ja, je kan bij Tether je vraagtekens zetten. Maar de stelligheid die je hier hebt is in alle opzichten gewoon fout, dat zullen zelfs andere Tether-critici met mij eens zijn.

Het verhaal wat je wil vertellen is verre van duidelijk. Dat er een paar shady gasten achter BSV zitten is zeker, maar bij BCH is dat uiteindelijk precies hetzelfde verhaal immers (ook daar hebben een paar gasten in de bak gezeten). De vraag is welk verschil jij hier tussen ziet.


[...]

De eerste crypto waarbij een goederen of dienstenaanbieder van iets wat iedereen gebruikt zijn product/dienst wil verkopen tegen een fixed crypto price zal winnen. En daar durft logischerwijs niemand zich aan te branden.
Elektriciteit kan je allang met crypto betalen, maar je moet het wel eventjes via de wisselkoers tegen fiat doen. Dat zal er eerst uitmoeten.
Gewoon die vent verbieden nog tweakblogs te schrijven. Het vervuilt de frontpagina en is alleen maar spam.

Door Tweakers user pix3l8e, donderdag 29 november 2018 13:28

Veel van de BSV staat nog vast. Of omdat de exchange waar de BCH stond geen support heeft voor BSV of omdat de hardware wallet deze fork nog niet ondersteunt. Zodra deze ondersteunig breder wordt, zullen een hoop mensen hun BSV verkopen.

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.