Trance Demo: Wildfire

Door Kain_niaK op zaterdag 8 september 2018 01:35 - Reacties (2)
Categorie: Muziek, Views: 888

Ik denk niet dat ik deze hier ooit geplaatst heb, maar dit is de beste trance die ik tot nu toe in elkaar heb gestoken. Helaas spelen die verdomde psychoses mij altijd part. Voordat ik deze helemaal goed af heb gekregen heb ik een keer een aanval gehad en mijn laptop weg geven. Daar stond ie op, ik had alleen nog een paar mp3 tjes die ik aan elkaar heb geknutseld tot dit.

Ik ben er best trots op, maar altijd dat nare gevoel ... dat hij toch beter had kunnen zijn als ik hem helemaal af had gemaakt.Ik ga er ooit nog wel eens videobeelden van een bosbrand overheen zetten. Dat past er wel bij denk ik.

Ik heb hem ook eens naar wat grote namen getwitterd, je weet nooit. Een play kan genoeg zijn ...

Ik verdien nu wel iets met mijn eigen muziek, maar ik zou toch graag alleen maar met trance bezig zijn.

Volgende: Ik was te gast bij Bitcoin Cast, een show voor de gewone man! 09-'18 Ik was te gast bij Bitcoin Cast, een show voor de gewone man!
Volgende: Money Button HTML 09-'18 Money Button HTML

Reacties


Door Tweakers user Wildfire, zaterdag 8 september 2018 23:07

Je hebt geen toestemming aan mij gevraagd om mijn nick te gebruiken als naam voor deze track :P

Door Tweakers user deathgrunt, maandag 10 september 2018 00:26

In je muziek vind ik je geniaal.

Wellicht je tracks ook op externe locaties opslaan (cloud, externe hd-disks, usb-drives, etc...) zodat je altijd je bron (-nen) hebt, ook al zou je de hardware verloren laten gaan....

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.