Bitcoin Cash is bruikbaar nu

Door Kain_niaK op vrijdag 4 mei 2018 21:27 - Reacties (39)
Categorie: Cryptografisch geld, Views: 6.402

Edit: Ik heb de titel van deze blog verander van "Bitcoin is bruikbaar" naar "Bitcoin Cash is bruikbaar". Maar met bezwaar, want als de geschiedenis kent van het project dat weet je dat er grote onenigheid is ontstaan over de toekomst van het project en het project toen gesplits is in Bitcoin-BCH en Bitcoin-BTC. En ik vind dat zowel Bitcoin-BCH en Bitcoin-BTC recht hebben op de naam Bitcoin. Maar goed ik zal het voortaan altijd over Bitcoin Cash hebben als ik BCH bedoel en over Bitcoin als ik BTC bedoel. Maar dat iedereen het weet dat ik dat niet leuk vind. :(
En dat er bij een vrij en open project, dat ik het recht heb om mijn eigen taal te gebruiken en te zeggen: "Bitcoin Cash is wat ik Bitcoin vind en de ander fork niet).
Bitcoin Cash word steeds leuker om te gebruiken.

https://yours.org --> post je eigen orginele content en zet je eigen paywals, all acties kosten wat Bitcoin Cash (vraag me om Bitcoin Cash als je het nodig hebt om te starten)

https://blockpress.com --> Nieuw idee om twitter op de bitcoin blockchain te doen

https://memo.cash --> concurrent van blockpress.com, hetzelfde idee maar met een ander protocol

https://txhighway.com/ --> zie alle transacties voorbijkomen, je kunt je eigen addres monitoren en dan zie je een gele auto voor bij komen.

https://electroncash.org/ --> Beste desktop wallet die je de meeste mogelijkheden geeft. Als je via electroncash een Bitcoin Cash address aanmaakt laat het me weten en ik stuur wat Bitcoin Cash.

https://www.thebitcoincash.fund/ --> Ben je een coder met een leuk ideetje? De bitcoin cash fund is een toffe communitie waar ik nu 6 maanden lid van ben. Op hun discord zitten veel bekende Bitcoin gasten en devs, PM me voor een discord link.

https://www.yours.org/user/kain_niak --> mijn profiel op Yours.org waar ik mijn muziek post en andere content. Ik heb nog 800 subscribers nodig voor YouTube me weer betaald dus ik ben blij dat ik nu inkomsten via yours.org heb.

https://cryptonize.it/ --> webwinkel die alleen Bitcoin Cash accepteert.

Lijst met merchants die Bitcoin en Bitcoin Cash accepteren --> http://acceptbitcoin.cash/

http://devs.cash/ --> informatie voor elke dev die wil interfacen met de Bitcoin Cash blockchain, er zijn al een zooi frameworks geschreven om het leven voor devs zo makkelijk mogelijk te maken.

https://www.reddit.com/r/btc/ --> Grootste Bitcoin community, daar kun je elke dag posts van mij vinden. Vroeger zaten we op /r/bitcoin tot dictator theymos de boel heeft overgenomen en nu zitten we allemaal op /r/btc


https://www.bitcoin.com/ --> beetje de portaal site van bitcoin cash aan het worden.

https://www.blockpress.co...43l0nt5sk2rpw8y25u69cj22g --> mijn blockpress profiel. Zeg halo tegen mij wanneer je mee gaat doen aan de decentrale twitter die niet te censureren valt.

https://www.youtube.com/channel/UC8aCt-P8D9mU3CMjeKUWQwg --> Youtube kanaal van Rick Falkvinge, de oprichter van de piraten partij en ook lang betrokken geweest bij thepiratebay.org

https://memo.cash/profile/1HVrhNN6rrwABQnyxDERJKBypfqQeUh2qD --> mijn memo.cash profiel.

https://www.openbazaar.org/ --> decentrale marktplaats.nl, kun je zelfs je oma verkopen .. niemand kan er iets tegen doen.


Het is nu 2018. er zijn geen excuses meer om alleen nog maar met Bitcoin te speculeren. Er valt nu genoeg te doen dat het echt leuk word. Laat het me weten als je mee wilt doen dan stuur ik je wat Bitcoin Cash.

Er zijn ook verschillende Bitcoin Cash faucets die kleine beetjes Bitcoin Cash geven en op /r/btc kun je makkelijk van mensen tips krijgen zodat je zelf wat Bitcoin Cash hebt om mee te gaan spelen.

Bitcoin kan alleen succesvol worden als iedereen in de wereld het ook in zijn handen heeft en niet als iedereen het behandelt als een aandeel dat ooit meer waard gaat worden.

Participate, don't just speculate!

Volgende: Ik ga Roger Ver (Bitcoin.com) video interviewen met vragen van tweakers. 05-'18 Ik ga Roger Ver (Bitcoin.com) video interviewen met vragen van tweakers.
Volgende: Practisch gebruik van Bitcoin & andere crypto. 05-'18 Practisch gebruik van Bitcoin & andere crypto.

Reacties


Door Tweakers user RMX, zaterdag 5 mei 2018 09:35

Ga toch weg met Bitcoin Cash.
Roger Ver heeft heel die munt verpest door het te promoten als de echte Bitcoin.

Door Tweakers user Kain_niaK, zaterdag 5 mei 2018 09:36

Linux Mint is Linux. Bitcoin Cash is Bitcoin. Leer wat open source is en hoe een fork werkt.
Bitcoin met segwit en replace by fee en een lage block size limiet is ook Bitcoin.

Toen rond 2015 een aantal toxic Bitcoin devs de rest van de devs weggepest hebben is Bitcoin versplintert in een groot aantal andere iniatieven, zoals bijvoorbeeld Ethereum.

Sinds 2015 heeft de Bitcoin community verschillende keren geprobeerd om toch gewoon met het oorspronkelijke idee door te gaan. Bitcoin XT, Bitcoin Unlimited, en nog veel en veel meer. Die hebben het allemaal niet gehaald omdat er nog mensen hoop hadden dat er geen chain spit zou komen. Toen zijn de miners voor de gek gehouden met segwit en segwit 2x en zijn er meer dan genoeg mensen in de community geweest die gezegt hebben, dan gaan wij verder met Bitcoin Cash.

Dat is wat er gebeurd is, maar een kleine toxic groep probeert de geschiedenis te herschrijven en door middel van propaganda en censuur is dat aardig goed gelukt. Zelf mensen hier kennen het hele verhaal niet.

[Reactie gewijzigd op zaterdag 5 mei 2018 09:41]


Door Tweakers user buster1980, zaterdag 5 mei 2018 11:02

Op zich is het niet verkeerd dat deze fork heeft plaatsgevonden; op deze manier heeft een ieder zijn eigen ‘Bitcoin-variant’. Ze hebben beide hun eigen visie, de ene is niet perse ‘beter’ dan de andere, ze werken alleen op een andere manier en hebben hun eigen doelen.

Het probleem is, vind ik, dat Bitcoin Cash probeert de naam Bitcoin over te nemen. Ik begrijp dat zij vinden daar recht op te hebben omdat ze de visie van Satoshi zouden nakomen. Maar goed, gezien deze meneer zijn mening niet geeft hierover, zullen we wellicht nooit weten hoe Satoshi hierover gedacht zou hebben. Niet alleen het feit dat men Bitcoin Cash zo graag de echte Bitcoin wil noemen vind ik storend, ook dat ze de naam Bitcoin Core hebben verzonnen om de originele Bitcoin te hernoemen vind ik op zijn zachts gezegd onnodig.

Bitcoin Cash zou van zijn eigen kracht uit moeten gaan; mochten ze daarmee uiteindelijk de de facto Bitcoin worden dan hebben zo hun doel bereikt en zijn ze dus op eigen kracht, door goede ideeën en hard werken de standaard geworden.

Kortom, laten we hopen dat beide kanten stoppen met elkaar zwart te maken en vanuit hun eigen denkbeeld proberen de cryptowereld naar nieuwe hoogten te stuwen. Doen ze dat niet, dan staan er genoeg andere teams / crypto’s klaar om deze rol op zich te nemen.

Door Tweakers user Kain_niaK, zaterdag 5 mei 2018 18:57

aar goed, gezien deze meneer zijn mening niet geeft hierover, zullen we wellicht nooit weten hoe Satoshi hierover gedacht zou hebben.
Maar Satoshi heeft wel zijn mening er over gegeven. Ik kan schrijfsels laten zien waar Satoshi zegt dat Bitcoin (en dit was in 2010) nu al geen platfond heeft en al evenveel transacties als Visa kan doen zonder in de problemen te komen.

Ik kan je schrijfsels laten zien waar Satoshi zegt dat de oplossing voor het steeds groter worden van de blockchain is om dat gewoon te negeren en het bestand zo groot te laten worden als het woord. Omdat als je de groei van het bestand gaat belemmeren je ook de groei van bitcoin belemmert. We hebben in 2017 gezien wat het gevolg was van het belemmeren van de groei van bitcoin.

Als je de whitepaper leest dan zie je dat het probleem dat Satoshi probeerde op te lossen was dat je met het huidige financiele systeem op internet gelimiteerd bent want je kunt geen groot aantal transacties doen met een laag bedrag omdat er een vaste kost is per transactie die er hoog is. Dit heeft hij willen oplossen met Bitcoin. Bitcoin is verhindert om organtisch te groeien en het gevolg was dat er een fee war onstond tussen bitcoin gebruikers. Als je bitcoin niet limieteerd dan onstaat die fee war en niet en blijft het gebruik goedkoop genoeg.

Al die schrijfsels kan ik je laten zien, maar als je ze zelf wilt lezen.

Hier is een nederlandse vertaling van de whitepaper en hier een website met al Satoshi zijn schrijfselfs.


Het oorspronklelijke idee is altijd geweest om transacties op de blockchain te doen, anders kun je net zo goed iets anders gebruiken in plaats van Bitcoin.

Bitcoin-btc en bitcoin-bch hebben dus alle twee evenveel recht om te zeggen: wij zijn de oorspronkelijke bitcoin.

Bitcoin Cash probeert helemaal niet de naam Bitcoin over te nemen. Bitcoin is door de jaren heen verandert, dat kan iedereen zien want het was vroeger snel en goedkoop en in 2017 is dat opeens fout gegaan. Je kunt net zo goed zeggen dat Bitcoin zo verandert is dat het maar een andere naam moeten kiezen ipv bitcoin.

Bitcoin was Satoshi zijn idee, en als je dat idee stom vind en denkt dat er een beter bestaan dan mag je het zelf proberen maar het is niet eerlijk omdat zijn naam voor jou project te gebruiken.

En ik kan bewijzen dat Satoshi zijn idee was om Bitcoin organisch te laten groeien zonder een limiet op de blocksize en dat Satoshi geloofde dat Bitcoin geen plafond bereikt of in de problemen komt als je Bitcoin zo groot laat groeien als het zelf wil groeien.

Door Tweakers user Wietsee., zaterdag 5 mei 2018 20:24

Bitcoin Cash :+

Door Tweakers user Kain_niaK, zaterdag 5 mei 2018 21:00

Tja Bitcoin als cash vind ik een beter idee dan Bitcoin als digitaal goud in een kluisje. Ik denk niet dat Bitcoin enig nut voor de samenleving heeft tenzij als betaalmiddel dat goedkoper in gebruik is en het individu meer controle over zijn geld geeft dan met het huidige financiële systeem.

Door Tweakers user RMX, zaterdag 5 mei 2018 23:31

Ik vind het prachtig om te zien hoe jij alles recht lult wat krom is.

Je kunt net zo goed zeggen dat Bitcoin zo verandert is dat het maar een andere naam moeten kiezen ipv bitcoin.
8)7

Door Tweakers user Kain_niaK, zaterdag 5 mei 2018 23:33

Dat kun je inderdaad zeggen. Je moet anders maar eens terug gaan naar het eerste bitcoin topic of tweakers.net.
https://gathering.tweaker...message/36354375#36354375

Daar is mijn aller eerste post over Bitcoin.

En dan kun je zelf zien hoeveel bitcoin verandert is. Bitcoin met fees hoger dan een euro cent is belachelijk als betaalmiddel dat de wereld moet gaan veroveren.


Door Tweakers user Kain_niaK, zondag 6 mei 2018 03:39

Als grote blokken niet schalen dat is Bitcoin slecht ontworpen. Kun je ook in je eigen woorden zeggen waarom grote blokken niet schalen?

[Reactie gewijzigd op zondag 6 mei 2018 03:39]


Door Tweakers user RMX, zondag 6 mei 2018 09:52

Kain_niaK schreef op zaterdag 5 mei 2018 @ 23:33:
Dat kun je inderdaad zeggen. Je moet anders maar eens terug gaan naar het eerste bitcoin topic of tweakers.net.
https://gathering.tweaker...message/36354375#36354375

Daar is mijn aller eerste post over Bitcoin.

En dan kun je zelf zien hoeveel bitcoin verandert is. Bitcoin met fees hoger dan een euro cent is belachelijk als betaalmiddel dat de wereld moet gaan veroveren.
Het gaat er om dat het ten onrechte word gepositioneerd als Bitcoin, terwijl het gewoon een fork is. Niet meer, niet minder.

Ver heeft er natuurlijk alle belang bij (geld), en heeft zelfs een tijd op Bitcoin.com BCH als Bitcoin gepositioneerd.

Het is gewoon een grote charlatan.

Door Tweakers user Kain_niaK, zondag 6 mei 2018 09:53

RMX schreef op zondag 6 mei 2018 @ 09:52:
[...]


Het gaat er om dat het ten onrechte word gepositioneerd als Bitcoin, terwijl het gewoon een fork is. Niet meer, niet minder.

Ver heeft er natuurlijk alle belang bij (geld), en heeft zelfs een tijd op Bitcoin.com BCH als Bitcoin gepositioneerd.

Het is gewoon een grote charlatan.
Ik ga Roger Ver binnenkort interviewen, dus je kunt hier je vraag neer plempen en dan zal hij gesteld worden.

Door Tweakers user mark-k, zondag 6 mei 2018 10:02

Bcash is geen bitcoin maar een shitcoin.

Door Tweakers user Kain_niaK, zondag 6 mei 2018 10:04

Wie heeft je dat geleerd mark? Is dat gebaseerd op eigen onderzoek of praat je gewoon andere mensen na?

Door Tweakers user jjbstolk, zondag 6 mei 2018 12:06

Mark doet gewoon hetzelfde als jou: gewoon maar iets roepen.

[Reactie gewijzigd op zondag 6 mei 2018 12:06]


Door Tweakers user q-enf0rcer.1, zondag 6 mei 2018 13:12

Wat een misleidende titel, even specifiek vermelden dat het hier om Bitcoin Cash gaat graag.

Door Tweakers user thatanas, zondag 6 mei 2018 13:18

Bitcoin Cash is geen Bitcoin, flikker nu eens op met die leugenachtige propaganda

Door Tweakers user Codin the Coder, zondag 6 mei 2018 15:42

Kain_niaK schreef op zondag 6 mei 2018 @ 03:39:
Als grote blokken niet schalen dat is Bitcoin slecht ontworpen. Kun je ook in je eigen woorden zeggen waarom grote blokken niet schalen?
Ik zou niet weten waarom, de Andreas video legt het toch duidelijk uit?

Bitcoin is niet slecht ontworpen. Men moest gewoon bij het begin beginnen. Satoshi repte in Bitcoin's early years al over een second layer solution voor scaling. Destijds was al bekend dat dit uiteindelijk moest gebeuren.

Stel je toch eens voor dat men...

...computers' rekenkracht probeerde op te schalen door simpelweg grotere kamers te bouwen, in plaats van kleinere transistors en grotere kloksnelheden te researchen.

... auto's sneller probeerde te maken door er simpelweg een grotere motor in te stoppen, in plaats van zaken als aerodynamica en betere brandstoffen probeerde te researchen.

Lightning Network schaalt zoals het internet schaalt: door niet elke packet langs elke node te laten gaan, maar het minimale aantal hops uit te zoeken.

Het is de enige manier. Stel je voor dat het laden van deze pagina via elke Internet node moest gaan. Je mocht willen dat het zo was, want dan was ik je nu niet aan het inmaken.

Zo ongeveer elke opschaling ter wereld bestaat uit meerdere lagen. CPUs en het Internet zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

Blockchain is de ruggegraat. Lightning is het zenuwstelsel.

Bitcoin (BTC/2009) zal succesvol opschalen en de vijand (Roger Ver, Jihan Wu, etc.) ziet dit in. Om deze reden hebben ze de genadeloze barrage aan transactie spam gestaakt.

De transacties zijn nu snel en goedkoop. En dat zullen ze blijven. Dus ja, inderdaad... Bitcoin (BTC/2009) is bruikbaar. :o

Bitcoin (BTC/2009) zou Bitcoin (BTC/2009) niet zijn als het niet continu onder aanval was. Als Bitcoin (BTC/2009) kan mislukken, dan wil ik het ook zien mislukken. En het liefst zo snel mogelijk, en niet over 5 jaar als ik er multimiljonair mee ben geworden.

Om deze reden kan ik je valse bcash propaganda activiteiten alleen maar aanmoedigen. Ga je gang... probeer Bitcoin (BTC/2009) maar kapot te maken. Bitcoin (BTC/2009) heeft aanvallers keihard nodig om zichzelf te bewijzen als nieuwe, globale munteenheid.

Liever jij dan ik. Dus dank voor je services. :)

Door Tweakers user Flodder25, zondag 6 mei 2018 15:43

Leuk toch, je kan Bcash proberen recht te praten maar waarom doe je dan niet gelijk vanaf het begin?

Start dan met Bcash in de titel.

Nu leest het zo:

Bitcoin

Bcash ...

Wat is het nu? Bitcoin of bcash? wees eens duidelijk 8)7

Door Tweakers user Danny.G, zondag 6 mei 2018 17:22

Sorry maar ben je nou bewust onduidelijkheid aan het creëren? Bitcoin in de titel zetten en vervolgens in de blogpost alleen maar over Bitcoin Cash praten. Of zou Bitcoin Cash niet zo goed scoren? Als je wil dat de coin en community wat positiever wordt opgepakt, zal je daar al aan moeten werken.

Een van de redenen waarom Bitcoin Cash en de aanhang niet altijd wordt gewaardeerd is letterlijk precies wat jij nu aan het doen bent; onduidelijk zijn, de naam van Bitcoin misbruiken of doen alsof Bitcoin Cash eigenlijk Bitcoin had moeten zijn.

Noem het gewoon bij zijn naam en stop met het misbruiken van Bitcoin zelf. Als de coin/chain daadwerkelijk zo gewild is, zal dat ook gewoon blijken uit de adoptie, denk je niet?

[Reactie gewijzigd op zondag 6 mei 2018 17:26]

Door Tweakers user Juraj, maandag 7 mei 2018 06:56

Voelt een beetje alsof de Surinaamse munt Dollar probeert te noemen i.p.v. De 'Surinaamse Dollar'. :P
Noem het bij de naam, bitcoincash is geen bitcoin. En gevaarlijk om het zo te brengen, want er zijn al vast gevallen van wat cryptoleken die denken de beste deal te hebben om Bitcoins te kopen en dan blijkt het Bitcoincash te zijn.

Door Tweakers user q-enf0rcer.1, maandag 7 mei 2018 11:31

Danny.G schreef op zondag 6 mei 2018 @ 17:22:
Sorry maar ben je nou bewust onduidelijkheid aan het creëren? Bitcoin in de titel zetten en vervolgens in de blogpost alleen maar over Bitcoin Cash praten. Of zou Bitcoin Cash niet zo goed scoren? Als je wil dat de coin en community wat positiever wordt opgepakt, zal je daar al aan moeten werken.

Een van de redenen waarom Bitcoin Cash en de aanhang niet altijd wordt gewaardeerd is letterlijk precies wat jij nu aan het doen bent; onduidelijk zijn, de naam van Bitcoin misbruiken of doen alsof Bitcoin Cash eigenlijk Bitcoin had moeten zijn.

Noem het gewoon bij zijn naam en stop met het misbruiken van Bitcoin zelf. Als de coin/chain daadwerkelijk zo gewild is, zal dat ook gewoon blijken uit de adoptie, denk je niet?
Helemaal mee eens, is het niet mogelijk deze tweakblog te reporten? Ik word een beetje moe van iedere keer die misleidende titels waar ik verwacht een artikel over Bitcoin te lezen.

Door Tweakers user Kain_niaK, maandag 7 mei 2018 11:33

Ik schrijf al sinds 2011 over Bitcoin Cash op mijn tweakblogs, alleen toen noemde ik het nog Bitcoin. En nu mag ik de naam Bitcoin niet meer gebruiken? Ga toch weg.

Door Tweakers user Danny.G, maandag 7 mei 2018 13:42

Kain_niaK schreef op maandag 7 mei 2018 @ 11:33:
Ik schrijf al sinds 2011 over Bitcoin Cash op mijn tweakblogs, alleen toen noemde ik het nog Bitcoin. En nu mag ik de naam Bitcoin niet meer gebruiken? Ga toch weg.
Je weet heel goed wat er bedoelt wordt volgens mij. De titel suggereert iets anders dan de inhoud van je blogpost. De titel gaat over Bitcoin, de inhoud van de post gaat over Bitcoin Cash. Dat is een wezenlijk verschil en dat weet je zelf heel goed, en deze reactie maakt het nou ook niet veel beter.

Door Tweakers user Codin the Coder, maandag 7 mei 2018 14:03

Danny.G schreef op maandag 7 mei 2018 @ 13:42:
[...]


Je weet heel goed wat er bedoelt wordt volgens mij. De titel suggereert iets anders dan de inhoud van je blogpost. De titel gaat over Bitcoin, de inhoud van de post gaat over Bitcoin Cash. Dat is een wezenlijk verschil en dat weet je zelf heel goed, en deze reactie maakt het nou ook niet veel beter.
Natuurlijk weet hij heel goed wat er wordt bedoeld. OP is gewoon een bought & paid for Roger Ver shill. Of hij heeft bergen geld weggepist aan bcash and lijdt nu aan cognitieve dissonantie.

Af en toe probeert zo'n figuur ergens de bcash scamcoin er doorheen te rammen, maar de organische support wil maar niet van de grond komen.

Personen zoals jij en ik laten namens de rest van de community even weten dat we btrash niet op prijs stellen, en daar kan ie het dan fijn weer mee doen.

Niks te zien hier. Bcash gaat toch wel kapot. Het is gewoon allemaal de natuur op zijn vrije beloop.

Door Tweakers user drvinnie, maandag 7 mei 2018 21:41

Wat een misleidende onzin hier. Echt typisch de operating procedure van Roger Ver. En dan een interview met de grote leider *proest*. Het zou me serieus niet verbazen als je hier voor betaald krijgt.

Door Tweakers user thatanas, dinsdag 8 mei 2018 00:43

Kain_niaK schreef op maandag 7 mei 2018 @ 11:33:
Ik schrijf al sinds 2011 over Bitcoin Cash op mijn tweakblogs, alleen toen noemde ik het nog Bitcoin. En nu mag ik de naam Bitcoin niet meer gebruiken? Ga toch weg.
Je schrijft niet 'sinds 2011' over Bitcoin Cash op je tweakblog, want Bitcoin Cash, de vieze gore oplichtingspraktijk van Roger Ver, bestond toen nog helemaal niet.

Door Tweakers user MindfulConsumer, dinsdag 8 mei 2018 01:12

Tnx voor het overzicht! Wat mij betreft gaat het ook bitcoin cash worden. Van alle crypto's de beste naam voor het gene wat ik wil; digitaal betaalmiddel zoals cash dat is in m'n portemonnee.. Jammer dat het zo heeft moeten lopen maar de oude bitcoin is overduidelijk gecompromitteerd, gaat helemaal nergens meer over :O

Door Tweakers user Codin the Coder, dinsdag 8 mei 2018 13:12

MindfulConsumer schreef op dinsdag 8 mei 2018 @ 01:12:
Tnx voor het overzicht! Wat mij betreft gaat het ook bitcoin cash worden. Van alle crypto's de beste naam voor het gene wat ik wil; digitaal betaalmiddel zoals cash dat is in m'n portemonnee.. Jammer dat het zo heeft moeten lopen maar de oude bitcoin is overduidelijk gecompromitteerd, gaat helemaal nergens meer over :O
Heb jij dit profiel speciaal aangemaakt om deze post, die gespeend is van enige poging tot rationeel argument, te kunnen plaatsen, jongetje?

Zeeeeeer geloofwaardig!

Door Tweakers user Kabbie, dinsdag 8 mei 2018 13:43

Wat een walgelijke blogs. Als ik naar dat filmpje kijk is het net alsof ik de poster van deze blog hoor praten...

Door Tweakers user back2basic, dinsdag 8 mei 2018 14:18

gewon zijn video's op Youtube als misleidend melden.. als genoeg tweakers dat doen verdwijnen de misleidende teksten in de de titel hopelijk vanzelf ;)

Door Tweakers user Codin the Coder, dinsdag 8 mei 2018 23:05

back2basic schreef op dinsdag 8 mei 2018 @ 14:18:
gewon zijn video's op Youtube als misleidend melden.. als genoeg tweakers dat doen verdwijnen de misleidende teksten in de de titel hopelijk vanzelf ;)
En dan raakt het in de vergetelheid.

Laat poor old Roge zichzelf toch lekker straal voor lul zetten, joh.

Als ie zichzelf vernietigt, hoeven wij niet zo hard meer te werken.

Door Tweakers user Kain_niaK, woensdag 9 mei 2018 07:36

thatanas schreef op dinsdag 8 mei 2018 @ 00:43:
[...]
Je schrijft niet 'sinds 2011' over Bitcoin Cash op je tweakblog, want Bitcoin Cash, de vieze gore oplichtingspraktijk van Roger Ver, bestond toen nog helemaal niet.
Je kunt persoonlijk de gedeelte geschiedenis zien van mijn adres 1Niak6WPi1NDYquYGBc6TYVerheyEGeXM7. Hier is bijvoorbeeld een blog post waar ik over dat adres spreek.

Hier is de geschiedenis van dat addres op de Bitcoin Cash blockchain.
En hier de geschiedeni van dat address op de Bitcoin blockchain.

First seen --> First Seen
Feb 14, 2015 @ 09:52 pm

En alle tx voor Augustus 2017 zijn hetzelfde op beide chains omdat ze nu evenmaal ooit als dezelfde chain begonnen zijn.

Bitcoin is altijd bedoelt geweest als betaalmiddel dat door iedereen op de planeet gebruikt kan worden dat even snel als betaalkaarten werkt en met een transactie kost die veel lager is dan het tradiotinele systeem. Anders lost het helemaal niks op en kun je net zo goed het oude system blijven bebruiken. Dit zijn de eigenschappen waarom ik Bitcoin zo cool vond en dus heb ik bij de fork Bitcoin Cash gekozen en niet Bitcoin- Core

Elke tweaker kan zelf controleren en zien dat wat jij zegt helemaal niet waar is. Bitcoin Cash en Bitcoin Core waren ooit Bitcoin en zijn toen gespltis in twee chains. Daarom dat mijn 1Niak6WPi1NDYquYGBc6TYVerheyEGeXM adres op bijde chains te vinden is met een gedeelde geschiedenis tot Augustus 2017 toen de splitsing plaatsvond.

Mensen hebben jou dus een hoop onzin en leugens wijsgemaakt, propaganda van mensen die Bitcoin hebben kapot proberen te maken. Maar het is ze niet gelukt want Bitcoin Cash is lekker aan de weg aan het timmeren om nu eindelijk die Bitcoin economie te starten en iedereen te overtuigen om Bitcoin alst munteenheid en betaalmiddel te gaan zien.

Door Tweakers user JohnWhite, vrijdag 11 mei 2018 20:08

"Bitcoin Cash is bruikbaar nu"

Bitcoin Cash is nu bruikbaar" bekt toch echt lekkerder en ziet er op schrift een stuk beter uit.
Dat mag toch wel verwacht worden van iemand die continu met 3 of 4 blogs op de Tweakers frontpage staat? (hoe irritant trouwens)
"Bruikbaar nu" klinkt als een google translate vanuit een Engelse tekst.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 11 mei 2018 20:09]


Door Tweakers user Kain_niaK, zaterdag 12 mei 2018 03:22

Sta ik elke dag met 3 or 4 blogs op de frontpage? Nee, echt?

Door Tweakers user JohnWhite, zaterdag 12 mei 2018 23:24

Kain_niaK schreef op zaterdag 12 mei 2018 @ 03:22:
Sta ik elke dag met 3 or 4 blogs op de frontpage? Nee, echt?
Misleidende teksten schrijven, in slecht Nederlands, moeilijk met kritiek om kunnen gaan en ook nog eens een irritante persoonlijkheid. Succes met je leven man.

[Reactie gewijzigd op zaterdag 12 mei 2018 23:33]


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.