Psy trance?

Door Kain_niaK op vrijdag 16 maart 2018 02:53 - Reacties (4)
Categorie: Muziek, Views: 1.732
Made by https://www.yours.org/@aflare

Volgende: "You are not human alone"  04-'18 "You are not human alone"
Volgende: If life was sweet and neat and fair ... 03-'18 If life was sweet and neat and fair ...

Reacties


Door Tweakers user verleemen, zondag 18 maart 2018 00:33

Whooo, creationistische tweaker die psy trance maakt, jij komt zeker ook wel eens in die kerk in Ruigoord oo de midzomernacht feestjes:)

Geintje, ga zo door, en ja ik kan door alle bomen in de housescene t bos niet meer zien. Is er al zoiets als religiotrance? Klinkt eigenlijk best goed, misschien moet ik dat maar snel als merk laten deponeren:)

Ah sorry ik zie nou pas dat t van een andere is, ben niet ingelogd maar je klaagt over een harde scheiding van LenR met niets in t midden. Misschien is t wel een amiga track? Of iets wat op een 4 sporen ding gemaakt is, dit soort muziek kun je zelfs al met een beetje fantasie met rebirth maken, helaas is die app al een tijdje uit de Appstore verwijderd.

En dan is natuurlijk. Mogelijkheid 3, echte goatrance maak je live. Met een minimum aan apparatuur. Kijk maar eens hoe Legowelt dat doet. Een beetje galmende ruimte doet dan al meer dan genoeg, dan wil je t liefst zo weinig mogelijk kunstmatige galm aan toevoegen omdat t dan een wazige brei van geluiden wordt:)
Het is de reden waarom stadionrock voornamelijk uit langzame nummers bestaat, maar ook waarom elektro t niet goed doet in te grote hallen. Alle scherpe kantjes worden dan super soft n dan blijft er niks van t nummer over..

[Reactie gewijzigd op zondag 18 maart 2018 00:45]


Door Tweakers user M.l., zondag 18 maart 2018 21:01

Lekker. Blijven doen!

Door Tweakers user YouriHL, zondag 18 maart 2018 21:34

Hey Kain_Niak, ga zo door.
Ik heb zojuist (als Indominex) mijn eerste live-broadcast gehad in de stijl PsyTrance.
Werd retegoed ontvangen. Ik draai al bijna 20 jaar mee, maar voornamelijk in de techno/tech house en deep house sferen. Af en toe maak ik een uitstapje naar Progressive Trance.
Ik ben gevraagd om resident DJ te worden bij B2D Radio in de Trance sectie, vandaar dat ik wat meer trance draai. PsyTrance ga ik zeker (veel) vaker draaien. Blijf vooral zo doorgaan en indien gewenst, kan ik jouw track(s) meenemen in de livemixen ! Stuur me daarvoor via Tweakers een DM, dan zal ik 'm zeker gebruiken !

Door Tweakers user jurroen, maandag 26 maart 2018 13:20

Klinkt goed ouwe! Luister je ook veel bekende full-on meuk (Infected Mushroom, Vibe Tribe, Ticon, etc)?

Mijn favo artiest is U-Recken. Voor mij de onbetwiste meester in full-on goa/psy :-)

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.