"Een kinderhand is gauw gevuld"

Door Kain_niaK op donderdag 15 februari 2018 07:21 - Reacties (7)
Categorie: Thy kingdom come., Views: 2.987

offtopic:
offtopic reacties worden verwijderd. We hoeven niet 2000 jaar jezus ja jezus nee debat over te doen onder mijn blog posts tenzij het daar over gaat. ."Een kinderhand is gauw gevuld" is een Nederlands gezegde. Men bedoelt er mee te zeggen: "Met een kleinigheid tevreden zijn"

Kinder handen zijn klein en zijn dus snel gevuld. Logisch.
In de Bijbel zegt Jezus dat alleen zei die bepaalde eigenschappen delen met die van kinderen het Koninkrijk van de Hemel kunnen binnengaan.

Dit is er een van. Wie net als een kind al snel tevreden en gelukkig kan zijn met het kleine, is goed materiaal voor het Koninkrijk van de Hemel. Waarom? Omdat het altijd meer willen geen hemels concept is. Eerst moet men realiseren wat men al heeft. Als Christen heb je God omdat je zijn Zoon hebt, en vermits God de bron is van al het andere heb je met God dus alles.

Het geloof in dit, maakt het mogelijk om op een andere manier te ontvangen. Namelijk het ontvangen in de aard van: "hey ik heb het eigenlijk al" (ik ben een gezegend man/vrouw)

Dit maakt het dan veel leuker voor God om je dingen te geven waar je niet eens van wist dat God ze je wou geven want je miste het niet en God houdt van verassen en je dingen geven die een extra zijn. God houdt niet van gemis wat dat is niet eerlijk. Als Christen heb je namelijk alles al dus de hele tijd denken dat je dingen mist is niet eerlijk naar God toe.

Natuurlijk wil God je ook de dingen geven die je nodig hebt om Zijn wil uit te voeren in deze wereld. Echter God is hier de baas in, en dat is maar goed ook. Anders word het een zooitje. Gods zegen is nooit alleen voor jezelf. Als Hij zijn Eigen Perfecte Zoon heeft kunnen geven is het niet eerlijk om je eigen (niet zo perfecte) leven voor je zelf te houden. En daarbij God's zegen is veel te groot voor alleen jezelf. Je KUNT het niet voor jezelf houden, zelfs als zou je het proberen. Dat is ook een hemels principe. Vruchtbare grond + een zaadje, wanneer je er water over giet .... en je kunt aan dat zaadje dus niet zien hoe de boom of struik of plant er uit gaat zien.

Gaan met die banaan is immers OOK een Nederlands gezegde. Ik weet niet precies wat het betekend. Maar het klinkt motiverend!

https://i.imgur.com/lsoomRq.jpg

http://i.imgur.com/gVhrq51.png

Volgende: Hardrock Whistle 02-'18 Hardrock Whistle
Volgende: Falcon Heavy gemixed met John F. Kennedy 02-'18 Falcon Heavy gemixed met John F. Kennedy

Reacties


Door Tweakers user dylan111111, donderdag 15 februari 2018 13:46

"Vruchtbare grond + een zaadje, wanneer je er water over giet .... en je kunt aan dat zaadje dus niet zien hoe de boom of struik of plant er uit gaat zien. "

Ja, dat kunnen we dus wel.
Ooit van genetische modificatie gehoord van zaadjes om de "gewenste eigenschappen" er in te stoppen zodat we weten wat er uit komt ?

Door Tweakers user Kain_niaK, vrijdag 16 februari 2018 00:26

dylan111111 schreef op donderdag 15 februari 2018 @ 13:46:
"Vruchtbare grond + een zaadje, wanneer je er water over giet .... en je kunt aan dat zaadje dus niet zien hoe de boom of struik of plant er uit gaat zien. "

Ja, dat kunnen we dus wel.
Ooit van genetische modificatie gehoord van zaadjes om de "gewenste eigenschappen" er in te stoppen zodat we weten wat er uit komt ?
Dat bedoel ik niet. Ik bedoel dat je louter op zicht aan een zaadje niet kunt zien hoe wat er uit groeit er uit gaat zien.

Door Tweakers user 936443, vrijdag 16 februari 2018 11:17

Koninkrijk in gaan, niet de hemel.
Dat is een voorrecht van extreem weinigen die nooit van het pad afwijken en bovendien karaktertrekken van volledige opoffering voor het heel specifieke doek van het koninkrijk leefden.

Bovendien is het concept 'hemel' zelf voor veel 'christenen' onduidelijk.

Het koninkrijk is bovendien ook tijdelijk op aarde om weer tot één volmaakt(e) mens(heid) te komen naar oorspronkelijke wet en natuur, geheel, zonder breuken/conflict.

Ik hoop dat je voortgang blijft maken bij je studie en in je gedachten.
Het is altijd fijn om te lezen dat hart en verstand niet geheel verloren zijn en er nog over belangrijkere dingen dan amusement, zoals technologie, geschreven kan worden.

Goed om je hart te vormen naar deze dingen in plaats van de dingen die de verstandelozen zoeken om hun handen mee te vullen, want die zullen bewezen nadelig blijken.

[Reactie gewijzigd op zaterdag 17 februari 2018 08:08]


Door Tweakers user 5183, maandag 19 februari 2018 13:17

Applaus voor Kain_niaK hoor _/-\o_

Kritische reacties snel verwijderen omdat ze niet stroken met wat je wil horen. Bijzonder treurig wat mij betreft. En geeft maar weer aan hoe sommige religies werken. Alles wat je niet wil horen negeer je gewoon, dan blijft het sprookje in stand.

Het spijt me voor je Kain_niaK, je hele leven in dienst van een sprookje en er dan straks achterkomen dat er niets is. En dat terwijl je zoveel goede en nuttige dingen had kunnen doen met je tijd.
Ik hoop dat je beseft dat er dankzij jouw tientallen kinderen verhongeren. De tijd die je aan je sprookje besteed hebt, had je ook kunnen besteden aan werken aan een betere wereld. Heb je gelijk een reden om te hopen dat er vooral niets is na dit leven, want die tientallen dode kindertjes kunnen zich behoorlijk komen wreken in de hel.

Door Tweakers user Kain_niaK, maandag 19 februari 2018 13:33

Nee ik heb alle offtopic reacties verwijdert. Niet alleen die van jou.

Hier is een topic over Linux draaien op Nintendo. -->https://tweakers.net/nieuws/135389/fail0verflow-toont-linux-met-kde-plasma-desktopomgeving-op-nintendo-switch.html

Misschien moet je daar gaan lullen over hoe stom Nintendo is of zo? Gaat over Nintendo.

Deze blogpost is geschreven voor mensen die in het dogma geloven dat God bestaat. Lijkt me logisch toch, anders had ik het heel anders geschreven.

Dus ja ik verdoe jou tijd en jij de mijne. Het werkt voor mij een stuk makkelijker om gewoon reactie te verwijderen dan om dit soort reactie van mij te schrijven. Logisch toch!

[Reactie gewijzigd op maandag 19 februari 2018 13:36]


Door Tweakers user Kain_niaK, maandag 19 februari 2018 13:41

Hier deze gaat over nieuws: Twitter stopt met aanbieden van applicatie voor de Mac

Twitter en de MAC. Dan kun je kiezen of je het offtopic over Twitter of Apple wilt gaan hebben.

Door Tweakers user 5183, maandag 19 februari 2018 15:38

Je blog gaat over het sprookje wat god heet, als ik daarop reageer dan is dat niet offtopic.

Als je geen tegengas kan verdragen, dan moet je niet posten.

Geen idee wat ik met je Nintendo suggestie moet. Wat zou ik stom of niet stom moeten vinden aan Nintendo en hoe kom je erbij dat ik daar iets van wil vinden?

[Reactie gewijzigd op maandag 19 februari 2018 15:39]


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.