Bitcoin Cash technolgie laten zien aan mijn Canadese voetbal vriend Franky

Door Kain_niaK op zondag 14 januari 2018 07:00 - Reacties (5)
Categorie: Cryptografisch geld, Views: 1.132

edit: Ik heb net 1 BCH gekregen voor deze video, dat is 3000 CAD. Ik ga mijn moeder bellen en mijn broertje.

https://blockchair.com/bi...b8d479e537a571ef034c5d5bd


Franky en ik zijn Hollanders in Canada. We spelen samen voetbal. Tijd om hem eens te vragen wat hij nu weet over Bitcoin. Iedereen heeft er tegenwoordig wel van gehoord, zelfs hier in het koude verre Canada.Nu dat je de video hebt gezien weet je wat Yours.org is, dus natuurlijk kun je deze video ook op yours.org vinden --> https://www.yours.org/con...bout-bitcoin-22055ae67844

Volgende: God is Goed 01-'18 God is Goed
Volgende: Ik heb mijn Bitcoin geupdate en nu werkt hij weer! 01-'18 Ik heb mijn Bitcoin geupdate en nu werkt hij weer!

Reacties


Door Tweakers user Jeroenneman, zondag 14 januari 2018 08:30

Dus eigenlijk schaamteloze zelf promotie via een soort Reddit rip-off waar je voor voten, commenten en eigenlijk alles moet betalen?

Succes joh.

Door Tweakers user Kain_niaK, zondag 14 januari 2018 08:36

Ik laat gewoon zien aan de mensen hier hoe cool de crypto currency technology is en wat je er allemaal mee kunt doen. Reddit ondersteunt ook al Bitcoin Cash want je kunt er reddit gold mee kopen. Reddit is geen platform voor het monetizen van je eigen content dus ik denk niet dat er veel concurrentie zal zijn.

Via Youtube verdien ik misschien een dollar per maand op 1000 - 10 000 views. Via yours en de tippr bot of reddit heb ik nu iets van 200 CAD in Bitcoin Cash verdient met dezelfde content op mijn Youtube kanaal in een maand. Met die 200 CAD in BCH heb ik en harde schijf gekocht en ook heb ik nu wat geld om een echte video editor in te huren via internet (waar dan ook in de wereld). Het is super handig en snel om dit allemaal te kunnen doen paypal of banken nodig te hebben.

Dus voor mij als content creator geeft het me erg veel vrijheid. Ik heb de controle. Het is mijn Bitcoin Cash wallet. Alles gaat supersnel en heel goedkoop. Zo zou digitaal betalen gewoon moeten werken. Met een klik zonder dat je gegevens nodig hebt of telefoonnummers. Franky snapt dit, daarom dat hij interesse had. Jij schijnt het nog niet te snappen maar dat komt wel.

Net zoals die mensen die vroeger zijde: Een mobiele telefoon, dat is dus eigenlijk gewoon een soort vaste lijn rip off .... nee daar doe ik niet aan mee. En dan toch 3 jaar later een mobiele telefoon,

Net zoals als jij ooit een baan word aangeboden met betaling via een crypto dat je het waarschijnlijk toch gaat gebruiken. :P Technologie hou je niet tegen!

[Reactie gewijzigd op zondag 14 januari 2018 08:51]


Door Tweakers user Jeroenneman, zondag 14 januari 2018 09:01

Een baan die me betaalt in een currency die van de een op de andere dag duizenden euro's meer of minder waard wordt.

Nee bedankt, voorlopig niet.

Door Tweakers user Kain_niaK, zondag 14 januari 2018 09:03

Die baan zou je loon betalen in het equivalent in crypto van wat je in euros zou verdienen. De ene maand krijg je misschien 1 BCH en de volgende maand misschien 2 BCH en dan misschien 0.5 BCH. Als het dan binnen een maand omhoog of omlaag gaat maakt voor je niet al te veel uit, je krijgt elke maand gewoon 2000 EURO en soms is dat meer BCH en soms minder.

Anders zouden mensen toch ook niet in het buitenland kunnen wonen en werken en hun loon krijgen in een andere munteenheid? Natuurlijk is er veel volatiliteit momenteel omdat het nog zo jong is, maar uiteindelijk zal dat wel stabiel worden.

Het voordeel voor jou zo bijvoorbeeld zijn dat je de hele wereld over kan en je computer is je bank account en je hoeft niet meer zo veel om te wisselen omdat crypto over de hele wereld al (beperkt) geaccepteerd word. Het gaat echt het geld van het internet worden omdat het zo makkelijk en snel en goedkoop is,

[Reactie gewijzigd op zondag 14 januari 2018 09:07]


Door Tweakers user thatanas, zaterdag 20 januari 2018 23:47

Wederom, Bitcoin cash verhelpt fundamentele problemen niet en heeft een zeer eng team mensen om zich heen. Het is een shitcoin. Tientallen alternatieven die miljoenen keren beter zijn. Kap met het shillen van die shit zou ik zeggen

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.