Hoedjes spelen piano

Door Kain_niaK op zondag 7 januari 2018 15:53 - Reacties (2)
Categorie: Muziek, Views: 1.314Video van deze zomer, ik ben de man met het fedora hoedje op zijn hoofd. Ik heb in mijn leven nog niet veel samen piano gespeeld met iemand anders dus dit was best tof.
Duurde even voor dat ik alle noten vond om te improviseren maar daarna kwam ik wel een beetje in zijn groove terecht. :)

Volgende: Ik heb mijn Bitcoin geupdate en nu werkt hij weer! 01-'18 Ik heb mijn Bitcoin geupdate en nu werkt hij weer!
Volgende: Bitcoin is dood, lang leve Bitcoin Cash! 01-'18 Bitcoin is dood, lang leve Bitcoin Cash!

Reacties


Door Tweakers user CaPtAiNCaRnAgE, zondag 7 januari 2018 16:15

Tof hoor, ondanks wat valse nootjes links en rechts. Ik zou willen dat ik het je na kon doen of dat ik überhaupt piano kon spelen. Ik heb echt een zwak voor pianogepingel, helemaal in combinatie met een mooie vrouwenstem. Na 25 jaar gitaarspelen durf ik wel te stellen dat ik geen muzikaal talent ben. Dat doet er ook niet toe, zo lang ik het alsnog maar leuk vind om mijn tijd er aan te besteden. Mijn vergaarde zelfkennis voor wat betreft mijn gebrekkige muzikaliteit is wel de reden dat ik me nooit meer aan andere instrumenten, zoals piano, gewaagd heb.

[Reactie gewijzigd op zondag 7 januari 2018 16:16]


Door Tweakers user Kain_niaK, zondag 7 januari 2018 22:31

thx. Gewoon piano gaan spelen en plezier hebben, maakt niet uit hoe het klinkt. :P

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.