Hey klaproos, geef mijn heerenrijwiel terug!

Door Kain_niaK op dinsdag 31 oktober 2017 09:23 - Reacties (10)
Categorie: Niet alleen op de wereld, Views: 4.893Ongelooflijk! Die gele race fiets van mij is mijn enige vervoersmiddel en heeft me 35 CAD gekost. Omdat een heertje dat op pensioen ging iemand er mee wou zegenen en het ding onder de prijs heeft verkocht. En die warme handschoenen heb ik van mijn moeder voor kerst gekregen! Deze kerel heeft potverdorie een truck! Hey Canadese fietsendief, wil je mijn fiets ruilen met je truck? Nee? Mijn gedacht! En die batterijen voor mijn vliegtuig zijn veel meer waard dan mijn handschoenen of fiets, dus ik denk dat ik je maar moet bedanken dat je die niet hebt proberen te stelen? Ook vind ik het helemaal topie dat je met dat klaproosje de Canadese veteranen soldaten wilt steunen maar kan dat ook zonder het stelen van mijn fiets? Dat is meer iets voor de Duitsers, dat stelen van fietsen om het leger te ondersteunen.

Hey jongens, zal ik naar de politie gaan met deze beelden?

Volgende: Donald Trump and Mike Pence are relaxing on the roof of the white house. 11-'17 Donald Trump and Mike Pence are relaxing on the roof of the white house.
Volgende: Meer goede muziek! 10-'17 Meer goede muziek!

Reacties


Door Tweakers user xFeverr, dinsdag 31 oktober 2017 10:11

Hey jongens, zal ik naar de politie gaan met deze beelden?
euh... ja!?

Door Tweakers user Kain_niaK, dinsdag 31 oktober 2017 10:18

Nou dan ga ik morgen maar, zal even een printje maken van zijn hoofd. Mischien dat het ooit bewijs kan zijn als meneer nog andere dingen steelt. Balen dat ik zijn nummer plaat niet heb gefilmd.

Door Tweakers user Harm_H, dinsdag 31 oktober 2017 16:46

"Hey jongens, zal ik naar de politie gaan met deze beelden?"

Ja. Toch shit hoor. Faith in humanity ):

Door Tweakers user xIReaperS, dinsdag 31 oktober 2017 17:47

-zucht- die wagen was hij kwijt geweest als aan mij lag

Door Tweakers user Soldaatje, woensdag 1 november 2017 02:00

Misschien was het wel zijn fiets, die jij van een junk hebt gekocht? ;)

Door Tweakers user uniquorn, woensdag 1 november 2017 11:38

gekke vraag, maar waarom gebruikt je geen fietsslot? Dan is iig duidelijk dat het geen achtergelaten fiets is en is meenemen (iets) lastiger)

Door Tweakers user SeenD, woensdag 1 november 2017 16:45

Huh... Maar dat is toch Canada?


Door Tweakers user MedionAkoya, woensdag 1 november 2017 19:22

Dat is weer wat anders dan het volk dat schokfietsen probeert te jatten.. :+

Door Tweakers user SeenD, donderdag 2 november 2017 22:34

Zijn ze niet heel liev in Canada met sorry en eh enzo?

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.