Kinderen altijd het beste publiek.

Door Kain_niaK op dinsdag 19 september 2017 03:18 - Reacties (4)
Categorie: Afstandsbediening met zonder draad, Views: 3.259Volgende: Two guys in a hot air balloon. 09-'17 Two guys in a hot air balloon.
Volgende: 67 minutes of piano compositions and improvisatation 08-'17 67 minutes of piano compositions and improvisatation

Reacties
Door Tweakers user rickysedai, donderdag 21 september 2017 20:25

Impeccable english! Ik heb helemaal niks met RC vliegen maar heb toch zitten kijken. :)

Door Tweakers user Kain_niaK, vrijdag 22 september 2017 01:13

rickysedai schreef op donderdag 21 september 2017 @ 20:25:
Impeccable english! Ik heb helemaal niks met RC vliegen maar heb toch zitten kijken. :)
Mijn engels is echt retarted wanneer ik ook op iets anders aan het concentreren ben zoals het besturen van een klein vliegtuigje. Wat ook altijd leuk is, is wanneer iemand nederlands tegen mijn praat terwijl mijn hersenen engels verwachten. Dan kan ik het niet eens verstaan. En het aller vervelendste is dat mijn hersenen soms een Nederlands woord nemen en zoiets hebben van, hey dit woord hebben we al 4 jaar niet meer gebruikt ... laten we het maar vergeten. Dat sta je leuk voor aap wanneer je met je moeder aan het bellen bent en engelse woorden nodig hebt omdat je de nederlandse vergeten bent ...

[Reactie gewijzigd op vrijdag 22 september 2017 01:17]


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.