Cam op kleiner vliegtuigje achter groter vliegtuigje.

Door Kain_niaK op vrijdag 25 augustus 2017 01:15 - Reacties (0)
Categorie: Afstandsbediening met zonder draad, Views: 980

Met crash landing op het einde, maar het staat leuk op video en ik heb alleen maar de propeller gebroken dus ik vind helemaal mooi.

(als jij het ook mooi vind up vote het ff op reddit )
En het andere perspectief van de camera die naar achtere filmde.Crash viel nog mee, alleen de propeller gebroken (3 dollar voor een andere)

Reden van de crash was dat ik niet door had dat een switch op mijn controller verkeerd stond en ik maar 70% controle had in plaats van 100%. Het kleine vliegtuigje daarachter trekt het grote vliegtuigje een beetje in alle richtingen wanneer het zo aan het spinnen is. De reden dat ik meteen probeerde te landen was dat ik niet voelde dat ik genoeg controle had, maar met de switch in de juiste positie was het doenbaar geweest. Dit was de 4 de vlucht, de eerste twee vluchten met de switch op de juiste positie had ik geen problemen en de eerste vlucht was zelf stabiel.

Groot vliegtuigje is een Parkzone Sport Cub S2

Klein vliegtuigje is een compleet kapotte Parkzone Polecat.

Controller: Spektrum Dx6i

Cameras: Twee mobius action cams, eentje met een normale lens en eentje met een groothoek lens (fish eye distortion)


Daarnet voor had ik ook al een vlucht gemaakt met een betere landing.En het ander perspectief

Volgende: Hoe babyvliegtuigjes leren vliegen. 08-'17 Hoe babyvliegtuigjes leren vliegen.
Volgende: Modelvliegen met een vlag achter het vliegtuig 07-'17 Modelvliegen met een vlag achter het vliegtuig

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.