Wie Ben Jij? - Ik Ben Sense (ft Watoto Children's Choir)

Door Kain_niaK op dinsdag 6 september 2016 20:47 - Reacties (4)
Categorie: Muziek, Views: 1.409Eerste hip hop album van mijn 2 jaar jongere broer Ruben (Sense) komt binnenkort uit!
Lange reis! Ik heb ongeveer 1/3 van de nummers gecomponeerd en ben de producer van drie nummers. Ben trots op mijn broer. Een heel album maken is best veel werk en je hebt zeker wel wat wilskracht nodig om het helemaal klaar te krijgen. :)

Volgende: Mijn eerste nummer op Spotify! 09-'16 Mijn eerste nummer op Spotify!
Volgende: Zenuwen als mijn team speelt. 06-'16 Zenuwen als mijn team speelt.

Reacties


Door Tweakers user friggler, woensdag 7 september 2016 12:42

Er staat wel een heel mooi soundcloud logo, maar ik kan er niks mee. Wil het wel volledig beluisteren, want op basis van het YouTube filmpje zeg ik dat het persoonlijk niks voor mij is.

[Reactie gewijzigd op woensdag 7 september 2016 12:42]


Door Tweakers user Yalden, woensdag 7 september 2016 14:00

Hoi Matthijs,

Respect en props en zo!

Ik vind het echt super dat je hier op Tweakblogs eigengemaakte muziek post! Ik heb wat Soundcloudjes van je beluisterd en muzikaal vind ik het zeker interessant alleen heb ik zelf dan weer niks met religie, maar ja, ieder zijn ding... Ik hoop wel van harte dat het hier niet bij blijft en dat je meer van dit soort dingen hier gaat posten! Ik wens je in ieder geval heel veel succes! Hoe gaat het nu met je broer, is hij weer een beetje opgeknapt?

[Reactie gewijzigd op woensdag 7 september 2016 14:01]


Door Tweakers user thedjdoorn, woensdag 7 september 2016 20:37

Klinkt tof! komt het op Spotify?


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.