This is not the end

Door Kain_niaK op donderdag 4 december 2014 01:31 - Reacties (3)
Categorie: Leven, Views: 2.478

Nummer van mijn broer Ruben nadat onze moeder in mei 2012 een harttransplantatie onderging.Ik denk niet dat ik er ooit over geblogd heb. Het gaat goed met mijn moeder, en als gezin zijn we heel dankbaar voor het hart van de donor, naar de goede dokters van gasthuisberg in Leuven toe, en uiteraard naar Jezus. Mijn moeder doet nu veel activiteiten met de transplantjes.. En ze is aan het voorbereiden om samen met een aantal mensen van deze groep 20 km te wandelen (bergop)

:)

Volgende: Niemand wou oorlog. 12-'14 Niemand wou oorlog.
Volgende: Inspiratie is raar 10-'14 Inspiratie is raar

Reacties


Door Tweakers user ZeroSect0r, donderdag 4 december 2014 22:01

God bestaat ! je moet er alleen er maar in geloven! ik ben blij voor jullie wonder!


Door Tweakers user Wist geen Naam, vrijdag 5 december 2014 10:07

Mooi om te horen dat het beter gaat

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.