Drone met Camera - Canada - Vier

Door Kain_niaK op zaterdag 2 augustus 2014 01:12 - Reacties (0)
Categorie: Afstandsbediening met zonder draad, Views: 1.174

Vlucht nummero vier. Daarna post ik nog video drie, die nog altijd niet klaar met uploaden is. En dan nog twee van op een andere locatie. Eentje bij een andere boer en de laatste in een park in Red Deer waar je opstijgt met 2 kinderen naast je en land met 10 kinderen naast je. En dan ga ik maar eens een goede video-editor downloaden om wat betere video's te maken met een muziekje hier en daar. Allemaal veel werk dus het zal wel een paar maandjes duren.



EDIT: Oh ja, ik denk dat ik perrongeluk een youtube-editor filter op mijn video heb toegepast. Is het erg lelijk of bevalt deze kleuring wel? Ik kan het niet ongedaan maken zonder het origineel te uploaden maar dat duurt dus 6 uur met onze upload snelheid.

Volgende: Mijn eerste keer 08-'14 Mijn eerste keer
Volgende: Wat principes van AH vertaald 08-'14 Wat principes van AH vertaald

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.