Drone Met Camera Canada Twee

Door Kain_niaK op woensdag 30 juli 2014 00:04 - Reacties (5)
Categorie: Afstandsbediening met zonder draad, Views: 2.614

Gisterenavond heb ik wat zitten prutsen aan mijn vliegtuig en de camera "gemonteerd" aan de onderkant. Nu staat het geluid op de video NOG harder. En zie je de prop op een derde van het beeld. Maar nu kan ik tenminste het terrein onder mij filmen wanneer het vliegtuig duikt. In de vorige video, met de camera gericht op de staart, ging dat natuurlijk niet.

Voorlopig hou ik de camera in deze positie. Hopelijk vlieg ik een beetje voorzichtig of crash ik alleen wanneer ik ondersteboven vlieg want zo een cameralens heeft snel een lelijke kras. Eventueel upload ik nog een filmpje over hoe ik de camera hebt gemonteerd. Gewoon met een stukje kauwgom en wat spuug. Lekker snel en makkelijk.Best mooi daar in Canada, maar warm ... zo warm. En droog ... en muggen. (eventjes relativeren, ik wil jullie natuurlijk niet dat jullie allemaal massaal naar dit paradijsje komen. Dan is het namelijk geen paradijsje meer maar gewoon weer ouderwets New Delft of zo)

EDIT: Oh ja ik haat het dus als ze in het nieuws echt ALLES wat vliegt en radiografische bestuurd word een drone noemen. Maar je krijgt wel meer tweakers die eventjes op het linkje klikken. Hoe voelt dat nu om een slaaf van goede titels te zijn?

Volgende: Hermann Goering 07-'14 Hermann Goering
Volgende: Drone Met Camera Canada 07-'14 Drone Met Camera Canada

Reacties


Door Tweakers user -RetroX-, woensdag 30 juli 2014 08:15

Leuk dat vliegwerk. Alleen voordat het vliegen start op 3:30 ben ik zeeziek van dat gesleep met het ding.

Door Tweakers user GertW, woensdag 30 juli 2014 08:16

Mooie beelden! En wat komt me die omgeving toch bekend voor, waar rond Red Deer is dit precies? :)

Door Tweakers user DonJunior, woensdag 30 juli 2014 10:31

Dikke respect voor de landing.. erg netjes! :D

Door Tweakers user diastarde, woensdag 30 juli 2014 15:17

Haha slaaf van de goede titels _/-\o_ I confess!

Door Tweakers user Macchillie, donderdag 31 juli 2014 08:15

Ik ben alleen getriggerd door 'Canada'... _/-\o_

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.